Onaylı Üye
diyet programları kişinin yaptığı spor branşı ve metobolizmasına göre değişir
Tam olarak Yulaf, diğer tahıllara göre daha fazla çözünür posa içeriyor. Bunlardan biri de betaglukan. Betaglukan, sindirim siteminde sünger görevi gören bir abi. kolestrol cart curt bunlara iyi geliyor işte. Ama Veterinerlik, at ve büyük baş bölümünde okuyan bir kardeşim "yulaf at yiyeceğidir, kısa sürede insana yararlı olabilir fakat uzun süreli kullanımda zararı olacaktır." gibi birşeyler dedi. Haberin ola. Esen kal.arkadaşlar bu bimde satılan yulaf ezmesini aldım bunu ne için yiyorlar bilen varmı bide ne faydaları var sütlü yulafı yemenin
Spor yapanlar filan yiyo ama gerek yok cokarkadaşlar bu bimde satılan yulaf ezmesini aldım bunu ne için yiyorlar bilen varmı bide ne faydaları var sütlü yulafı yemenin
Kardeşim yıllardır badici biri olarak söylüyorum, Diyet zamanlarında tok tutması için yediğimiz besinlerden birisi bol lif içermektedir bu sayede güçten düşmez ve halsiz kalmayız.arkadaşlar bu bimde satılan yulaf ezmesini aldım bunu ne için yiyorlar bilen varmı bide ne faydaları var sütlü yulafı yemenin