Onaylı Üye
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bitcoin al,sat kar alana kadar bekle launchpool falan olursa katıl kazan böyle para kazanıyorum.Sanırım kimse nasıl para kazandığını göstermeyecek haha
Tabikide coini 30 gün boyunca almak için avax,bnb yada busd stake ediliyor hacim ve prestij kaznıyor bu coinlerde çok satış yemediği içinÜcretsiz diye hiçbirşey yoktur . Birşey ücretsiz ise size ücretsizi sağlayan kişi her türlü daha fazla kazanacaktır .
kolay bir şey değil ki borsada para atmadan kazanmak da mümkün değil yani kim kime bedava para veriyorSanırım kimse nasıl para kazandığını göstermeyecek haha
Şu tabularınızı yıkın ya artıkkolay bir şey değil ki borsada para atmadan kazanmak da mümkün değil yani kim kime bedava para veriyor
dostum senin icin 100 dolar cok buyuk para olabilir 1 yıldır bu işin içindeyim 10-20-30-40 dolar dağıtan bir ton borsa oldu 1000 dolar hacim yarattığında 100 dolar hediye veren borsadan da arkadaşlarım para kazandı da nerede bunun sürdürülebilirliği hayatımı ben borsa açılışlarında 100 dolar alarak mı kovalayacağım 1000 tl 10 gün dayanır başka bir yere götürmez. 100 dolar kazandın her gün belli bir kazancın yok bu gün ayı geldi her türlü coin deli gibi düştü biliyorsun bu işlerden kafana göre stabil bir şey kuramıyorsunŞu tabularınızı yıkın ya artıkBüyük borsalar milyon dolarlık ****** harcamaları yerine affilate şeklinde birsürü para dağıtıyor. Geçen ay 100 dolar kampaynası vardı en ince detayına kadar anlattım yardımcı oldum, sadece bu forumdan bile 18 kişi 100 dolarını aldı, kimi çekti kimi trade yaptı katladı vs.vs.
dostum senin icin 100 dolar cok buyuk para olabilir 1 yıldır bu işin içindeyim 10-20-30-40 dolar dağıtan bir ton borsa oldu 1000 dolar hacim yarattığında 100 dolar hediye veren borsadan da arkadaşlarım para kazandı da nerede bunun sürdürülebilirliği hayatımı ben borsa açılışlarında 100 dolar alarak mı kovalayacağım 1000 tl 10 gün dayanır başka bir yere götürmez. 100 dolar kazandın her gün belli bir kazancın yok bu gün ayı geldi her türlü coin deli gibi düştü biliyorsun bu işlerden kafana göre stabil bir şey kuramıyorsun![]()
Her konu paylaşımında benzer şeyler geliyor başıma.Ekli dosyayı görüntüle 69660
Yok canım benim sen diyorsun ya kim kime para verir bedava ! diye, cevabım ona yani, şimdi konuyu farklı yerlere çekmeYoksa sürdürülebilir bir para değil tabi ki ama 100 dolar için birbirini öldüren insanlar da var
Ek olarak bakiye atma sebebim de 200 dolar bakiyeyle ve 0.10 kr maliyetlerle cüzdanı nereye getirdiğimdir
![]()
Kazancın bereketli olsun hocam aynı şeyleri bende diliyorum, durumun farkındayım ama ilk yorumu görünce 'yaaavv havadan para mı verirler bedava peynir fare kapanında olur hehehe' diyen ıqsuzlardan sanıp ona bir açıklama getirmek istemiştim anlamışsınızdır umarım. Bu arada forexte tradeledim parayı, bir bu kadar daha istatiksel başarım vardı fakat hazineci aracı kurumlardan birinde tokatlandıkHer konu paylaşımında benzer şeyler geliyor başıma.Herkese bu paylaştığın resimdeki başarıyı öğretmek ve kazandırmak amaçlı bu içerikleri üretiyorum. Ancak insanlar yorum kasmak,konuyu başka yere çekmek,dalga geçmek için yorum yapanlar oluyor.Bırak eline sazı alan çalsın şuan " QI coin " bedava stake oluyor ileride tanesi 50-100 dolar oldum mu görücem ben bunları.Bu konularda amaç gelecekte kripto paralardan yüksek ve sağlıklı kazanç elde etmek, doğru yatırımları öğretmek.100,200,1000 dolar benim için küçük meblalar şükür kazanıyorum.Amacımda insanların çok daha fazlasını kazanması. Bitcoinler ile dalga geçenler gelecekte bunları kullanmaya mahkum kalacak ve yatırım yapanlar refah için bir yaşam sürecekler gibi duruyor.(YTD) amacım hakaret yada başka bir şey de değil. Bu yorumu görünce içimi dökmek istedim.İyi forumlar.Bol kazançlar dilerim.
sana birkaç dolar vererek onlar da kazanıyor dostum, bu coin piyasasında adamların para dağıtması emin ol asla etkilemez onları.aynen kim kime bedava para verir ki bitcide bile o 100 tl için belli bir miktar yüklemen lazım