Seçkin Üye
Format atınca düzeldi problem vakit bulamamıştım ondan haber veremedim.Sorununuz bu şekilde çözüldü mü acaba ?
Şuan bi sıkıntı yokta uefi yi seçince operating system hatasını veriyo eski bilgisayarda seçince direkt düzelmişti bu secure boot hatası vs.kanka windowsun içinden geçmişsin kısaca uefi nasıl kuruluyor windows nasıl kuruluıyor bilgin varmı yoksa youtube dan izle biraz flash belleğe ihtiyacın var 12 gb civarı uefi yükleyip ona yazdırıyosun bi uygulama ile
sonra otomatik o takılı olunca açıyosun pc yi oluyo
Şuan bi sıkıntı yokta uefi yi seçince operating system hatasını veriyo eski bilgisayarda seçince direkt düzelmişti bu secure boot hatası vs.
laptopta sadece bir tane disk var ondada zaten windows yüklü sırayla ilgili değildir muhtemelen.Boot sırasını kontrol etmenizi öneririm. En başa windows un yüklü olduğu diski koyun. Yada pc res atın tam açılmak üzereyken F11 tuşunu spamlayın orda hangi diskden boot ediceğinizi seçiyorsunuz, Windows un yüklü olduğu diski seçin.
Kanka bios u güncellemeyi denedim güncel haldeymiş zaten.bende de olmuştu bios güncelledim düzeldi hocam öneririm
Boot sırasının sistemde olan disk sayısıyla bir alakası yok. Bende 2 tane olmasına rağmen 7 8 tane seçenek çıkıyor boot sırasından. Kontrol etmeni öneririm.laptopta sadece bir tane disk var ondada zaten windows yüklü sırayla ilgili değildir muhtemelen.
Kanka bios u güncellemeyi denedim güncel haldeymiş zaten.
Laptopum Sony Vaio, bilgisayarı açarken F11 spamlayınca birşey olmuyor. Sadece ''Assist'' tuşuyla bios'a girebiliyorum Secure boot u açtıktan sonra sırayı nasıl düzenlicem ?Boot sırasının sistemde olan disk sayısıyla bir alakası yok. Bende 2 tane olmasına rağmen 7 8 tane seçenek çıkıyor boot sırasından. Kontrol etmeni öneririm.
Sırayı biosdan da düzenliyebilirsin fakat anakartının ne olduğunu bilmediğim için yardımcı olamıyorumLaptopum Sony Vaio, bilgisayarı açarken F11 spamlayınca birşey olmuyor. Sadece ''Assist'' tuşuyla bios'a girebiliyorum Secure boot u açtıktan sonra sırayı nasıl düzenlicem ?
Biosun fotoğrafını bırakmıştım yukarda bulamadım orda nasıl yapıcağımı.Sırayı biosdan da düzenliyebilirsin fakat anakartının ne olduğunu bilmediğim için yardımcı olamıyorum
Biosun fotoğrafını bırakmıştım yukarda bulamadım orda nasıl yapıcağımı.
kanka benim biosla biraz farklı ama attığım görüntüdeki yerden yapıyo olmalı bende 4 tane seçenek gözüküyo dördünüde denedim ama değişmedi.
Bu videoda nasıl yapacağınızı gösteriyor.
Sorununuz bu şekilde çözüldü mü acaba ?Hocam bi değişiklik yok çok garip, bilgisayarı formatlıcam birazdan, 2 gün önce valorant oynanıyodu hile açmaya çalıştıktan sonra hata verdi birdaha girilmedi bilgisayarı formatlayınca geçer umarım. (Düzelirse mesajı güncellerim.)
Format atınca düzeldi problem vakit bulamamıştım ondan haber veremedim.Sorununuz bu şekilde çözüldü mü acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?