SxNy
Süper Üye
bıos up/down my tactıcsbenim taktiğim vardıda windows 11 de çalışmıyor win 10 da hala çalışıyormu bilmiyorum tek ben kullanıyodum
bios up down yap bakayım açılıyormu banınbıos up/down my tactıcsDD
Abi hani format attık ban açılmadıbios up down yap bakayım açılıyormu banın
at at 1 2 kere daha at açılcak krdşmAbi hani format attık ban açılmadı
Valorantta öyle işlemiyor kankam o sistemHocam bu hwıd dedilen ban depolama alanına atılan ban değilmi
Abi hani format attık ban açılmadı
hocam sureklı bunu yapmak ne kadar zamanınızı alıyrkanka ben paralı spoofer aldım her hwid yediğimde evet spoofluyorum sonra bios update ediyorum ardından sanallaştırmayı açıyorum ve oyuna giriyorum böyle bir olay var ama spooferım var paralı almıştım
off tamam kanka bıos up down + ınternet beles en ıyı spooferler mac adres hwıd hepsıne bı elysıum spoofer cek, bı de uzerıne 50 mılyon format at gecer kankabios up down yap bakayım açılıyormu banın
mach adresinden değiştikten sonra lagger olursun.dformat + bios up/down + spoofer + ip/mac %100 kalkar
spoofer = amidewin xd
ne demek istediğini anlamadım. Mac değiştirmenin ping yapacağını falan mı söylüyorsun?mach adresinden değiştikten sonra lagger olursun.d
evetne demek istediğini anlamadım. Mac değiştirmenin ping yapacağını falan mı söylüyorsun?
ironi knk ironiformat atıp Bios Up/Down yapınca banınızın açılacağını düşünüyorsanız gidin Amuda kalkıp banınızın kalkmasını bekleyin, o daha inandırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?