Üye
Secure boot disable enable yapamıyorum hiçbir şekilde üstüne basılmıyor Yani Disable den Enableye geçemiyorum
Eğer "Secure Boot" seçeneği ayarlar menüsünde gri renkte ise bu genellikle bilgisayarının BIOS/UEFI ayarlarına erişim düzeyinin kısıtlanmış olması anlamına gelir bu durumda öncelikle bilgisayarının ana üreticisine ait web sitesinden bilgisayarınız için BIOS/UEFI güncellemelerini kontrol etmenizi öneririmSecure boot Disable Enable Yapamıyorum Üstüne basılmıyor
Secure boot disable enable yapamıyorum hiçbir şekilde üstüne basılmıyor Yani Disable den Enableye geçemiyorum
Secure boot Disable Enable Yapamıyorum Üstüne basılmıyorKonu içeriği anlaşılır değil, düzenler misin?
Secure boot disable enable yapamıyorum hiçbir şekilde üstüne basılmıyor Yani Disable den Enableye geçemiyorumHiçbir şey anlaşılmıyor söylediğinden haberin olsun daha anlaşılır şekilde yazmalısın
Eğer "Secure Boot" seçeneği ayarlar menüsünde gri renkte ise bu genellikle bilgisayarının BIOS/UEFI ayarlarına erişim düzeyinin kısıtlanmış olması anlamına gelir bu durumda öncelikle bilgisayarının ana üreticisine ait web sitesinden bilgisayarınız için BIOS/UEFI güncellemelerini kontrol etmenizi öneririmSecure boot Disable Enable Yapamıyorum Üstüne basılmıyor
tamam reis bir şey sorucam Sitedeki Hwid Spoofer kullanılmak için win 10 20h2 sürümümü istiyor veya forumun linki atarmısınEğer "Secure Boot" seçeneği ayarlar menüsünde gri renkte ise bu genellikle bilgisayarının BIOS/UEFI ayarlarına erişim düzeyinin kısıtlanmış olması anlamına gelir bu durumda öncelikle bilgisayarının ana üreticisine ait web sitesinden bilgisayarınız için BIOS/UEFI güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm
O hwid spoofer valorant banını kaldırmıyor eğer valorant için kullanacaksan haberin olsuntamam reis bir şey sorucam Sitedeki Hwid Spoofer kullanılmak için win 10 20h2 sürümümü istiyor veya forumun linki atarmısın
üstüne gelip enter'a bastın mı veya space?Secure boot disable enable yapamıyorum hiçbir şekilde üstüne basılmıyor Yani Disable den Enableye geçemiyorum
https://memoryhackers.org/cheats/hwid-spoofer.25/tamam reis bir şey sorucam Sitedeki Hwid Spoofer kullanılmak için win 10 20h2 sürümümü istiyor veya forumun linki atarmısın
Onun için başka bir ayar daha açman gerek o yüzdne.Secure boot Disable Enable Yapamıyorum Üstüne basılmıyor