Biostan Secure boot kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biostan Secure boot kapanmıyor valorantta Secure boot hatası alıyorum ne yapmalıyım csm'yi açık yapıyorum gene kapatamıyorum kapatıyorum yine aynı şekilde açılmıyor bu secure boot gri bir renkte öylece duruyor ellenmiyor

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
formatla ne alakası var yorum kasmak için yazmışsınız key menagmente gir clear key yap ya da type yerini custom yap disabled yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
anakart modelini söylersen daha detaylı yardımcı olabiliriz büyük ihtimalle kapattıgını sanıyorsun fakat yanlış yerden kapatıyorsun arama yerine msinfo32 yazarak kapanıp kapanmadıgına bakabilirsin boot sekmesinde Secure Boot diye bir alt sekme olması lazım, oradan da OS Typeı Other OS yapıyorsunuz ve sonrasında Key Management kısmında Clear Secure Boot Keysi seçip enterla ardından kaydedip çık kapanmış olması lazım tabi bu benim anakartım için böyle asus b450-Prime benim anakartım anakart modelini söylersen bi bakabiliriz

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hocam gelişmiş ayarlardan ayarı kapatmanı engelleyen bir ey var mı kontrol et. Eğer olmazsa Windows SSD'in üzerinden fast boot at öyle dene.

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çözebildin mi hatayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...