Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
240 gb lik bir m2 ssdim var fakat sadece windows ve performans gerektiren uygulamalar için kullanıyorum sadece oyun oynamak için bir ssd daha almalı mıyım sizce çok fark yaratır mı ?
İlk ssdne windows yüklüyse ve hani durumun normalse bence gerek yok. Açılma hızını vesaire etkiliyor sonuçta. Ha yok param var sorun yok diyorsan alabilirsin daha iyi performans alırsın fpsin değişmez diye biliyorum ama
1 tane 120 2 tane 240 ssd var 1 1tb ve 2tb da hdd var hddleri daha çok single player oyunlar ve steam battle net epic game launcherlarını kurmak için kullanırken Ssd leri sık oynadığım oyunlar için kullanıyorum ve oyunlarda baya fark ediyor
tabi ki yaratır dostum bende 512 var ona rağmen düşünüyorum bile depolama için büyük ihtimal 1tb hdd alırım yeterli olur bile sana önerim 1tb hdd al depolakma için kullan fazla paraya ggerek yok windowsu da ssd ye kurdun mu tamam