1 Eki 2017 #21 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: Konu sahibini uyarıyorsunuz bana direk ban atıyorsunuz ne alakası var ? Genişletmek için tıklayın ... Sen böyle boş yorum atmaya devam edersen tabi ban yersin.
ÜzgünAdam' Alıntı: Konu sahibini uyarıyorsunuz bana direk ban atıyorsunuz ne alakası var ? Genişletmek için tıklayın ... Sen böyle boş yorum atmaya devam edersen tabi ban yersin.
1 Eki 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #22 Tywin Lannister T A Lannister always pays his debts Banlı Üye Katılım 26 Nis 2017 Mesajlar 393 Tepki puanı 361 Ödüller 6 9 HİZMET YILI LeonasWT' Alıntı: konu full alıntı alıntı yaptığın kişi hazır toplamış doğru düzgün yazmamış bunlar genelde hazır cümeleler %70 yanlış Genişletmek için tıklayın ... Ben oylamayı bunun için başlatıyorum zaten. Faydalı bulunmayan içerik türlerini ve o içerik gibi sunum şekillerini bir sonraki postlarımda kullanmamak için. Ve şuanda olumlu gidiyor.
LeonasWT' Alıntı: konu full alıntı alıntı yaptığın kişi hazır toplamış doğru düzgün yazmamış bunlar genelde hazır cümeleler %70 yanlış Genişletmek için tıklayın ... Ben oylamayı bunun için başlatıyorum zaten. Faydalı bulunmayan içerik türlerini ve o içerik gibi sunum şekillerini bir sonraki postlarımda kullanmamak için. Ve şuanda olumlu gidiyor.
9 Eki 2017 Yasaklandı #23 #LeadSoldiers L HADİ HOPPALARAAAAAAA Banlı Üye Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 1,333 Tepki puanı 248 8 HİZMET YILI Hackerlerin işide zor aslında
9 Eki 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #24 Tywin Lannister T A Lannister always pays his debts Banlı Üye Katılım 26 Nis 2017 Mesajlar 393 Tepki puanı 361 Ödüller 6 9 HİZMET YILI dropyols12' Alıntı: Hackerlerin işide zor aslında Genişletmek için tıklayın ... Ahahah Zor bence az kalır hackerler için.
dropyols12' Alıntı: Hackerlerin işide zor aslında Genişletmek için tıklayın ... Ahahah Zor bence az kalır hackerler için.