Bir insan neden Elo Boost yaptırır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genelde iyi oyuncular kendilerin rankını yükseltmeye calısıyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Esports Boost GIF by Squarebox

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
yorumlarda bir arkadaş tamamen hırs diye yorum yapmış kesinlikle katılıyorum kendi başına oynayarak çıkamayacağı elolara boostlatıp ego tatmini yapabilirler bana göre tamamen saçma onun dışında elohell hesabı kurtarmak için güzel olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Psikolojik baskı büyük sebep genelde genç kardeşlerimiz arkadaşları onları bully'lediklerinden yüksek ligde olmak istiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çevresindeki insanlara ben şöyle iyiyim böyle iyiyim demek için. başka açıklaması yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlarına hava atıyorlar galiba bende mantığını hiçbir zaman anlayamadım oynamadığın şeye neden para veriyorsun ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyun hakkında bir bilgi olmayan birisi gidip elo boost yaptırırsa saçma olur bence

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam zevkine yapıyorlardır büyük ihtimalle ben hiç yaptırmadım

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI

Merhaba dostlar, ben bir süredir boosterım. Hesapları hızlı bir şekilde lig atlatıp bundan para kazanıyorum. Size bir sorum olucak booster olduğum halde anlıyamadığım bir şey var hile kullanırsın tamam da bir insan (legit bir oyuncudan bahsediyorum) neden boost yaptırır? Kendi emeğinle lig atlamanın zevkini tadamayacaklar sonuçda içlerinde hep lan bunu adam yaptı ben yapmadım hissi kalmayacak mı? Cevaplarınız için teşekkürler ek olarak bir boostera ne sorulabilirse her şeyi sorabilirsiniz.
Hile kullanıyorum her oyunda. Hilesiz lig atlamak gibi hiçbir zaman düşüncem olmadı zevk vermiyor 😉

Üye
3 HİZMET YILI

egosunu tatmin ettirmek için

Üye
3 HİZMET YILI
sürekli feederler geldiği için hakkı olan elloya yükselemiyordur kendi kötü oynasa yapmaz fakat iyi oynayıp çıkamayan oyuncular yaptırır bende yaptımıştım amaç bu

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kendi elosun'dan çıkamayacağını sandığı için halbuki oyunu iyice araştırıp kurallarına göre oynar ise ve birazda dikkatli olur ise hem oyundan hemde kendinden emin bir şekilde rank atlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kendi başına elo çıkamadığı için. Ego tatmini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...