Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen gelirine bakıp egleniyorsun, karsıdaki de hesapta yüksek lig görünce egleniyor. Bi garip, degecek bir sey degil gibi geliyor bana sonuçta kendi girdigi ikinci oyundan sonra ligi düsecek oraya ait olmadıgı için
bir insanın eloboost yapması için rankıyla dalga geçilmesi gerekir bence eğer geçildiyse eloboost alıp rankı yüksletip dalga geçenlerle dalga geçebilir
Elo Boost Yapıyorlar Çünkü İşin İçin de iyi para var ve ayrıca adam zaten elosu yüksek olduğu için elo boost yaptığı kişiyi fazla zaman ayırmadan çıkara biliyor benim arkadaşım da yapıyordu hala yapıyor ama güncel fiyatını bilmiyorum en son günlük 10 oyun atmaya 350 lira alıyordu benim arkadaşın sistemi günlük oyun sistemiydi.
Birde boost yaptırdığı eloda zorlanmıyorlar mı, herif belki gümüş elo oyuncusu yetenek olarak ama elmas eloda oynuyor falan hayatta yaptırmayı düşüneceğim birşey olmazdı.