Bir kaç gündür üzerinde çalışsam mı dediğim bir bug!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamlar sevgili forum üyeleri, çoğunuz beni tanıyorsunuzdur veya duymuşsunuzdur çoğu projede yer alıyorum ve almaya devam ediyorum 2011 den beridir.
Eskiye yeniye dayalı bir çok üçüncü parti yazılım, bug, anti güvenlik sistemleri vb. çok çalışmalarım oldu aşağıdaki videolardan görebilirsiniz.

owssi.PNG

Bir kaç hafta önce YouTube içerisinde bir bug buldum bu bug genel olarak bir kişinin user id ve sql id kısmına göre çekebilme olasılığıyla kanalındaki liste dışı videolar, gizli videolar ve kanal ayarlarına kadar gidilebiliyor. Fakat bu bug gecikme ile yaşanıyor kısaca ping değerleriniz yüksek ya da internetiniz yavaş ise yapılabilir. Ayrıca github kısmında bununla ilgili gelişmeler, paylaşımlar bulunmakta. Aşağı kısıma örnek attım, sizce böyle bir şey yapılabilir mi mümkün müdür? diye düşündüm. Bence mümkün olabilecek bir durum çünkü zamanında o kadar sitede açık çıktı ki admin paneline kadar girebiliyordun ayrıca şu anda smf forum temalarındada bir açık var direk admin olabiliyorsun fakat bu görseli diğer site r*klamları ile ilgili olur diye paylaşmıyorum, bu konuyu açmamın sebebi fikir alışverişinde bulunmak ve konunun üzerine değinmek amacındadır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Emeğin ve azmin güzel, Bunun kitlesini yakalarsan güzel olur ve devamlılık sağlarsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zamanını bunlara ayırma knks

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence bunu ilerletip daha üst seviyelere gelebilirsin diye dusunuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence bunu ilerletip daha üst seviyelere gelebilirsin diye dusunuyorum

İlerletmekte olan bir açıda sıkıntı yok fakat üst seviye kısımlar ile ilgili gerektiği zaman her şey eski olacak eğer uğraşılmaz ise hep yenilikçi gibi kalır gelenekçi olamaz.
Post automatically merged:

Knk biraz dene baktın olmuyor uğraşma bence

Uğraşmaktan yana sıkıntı yok, eğer bugüne kadar hiçbir şeye uğraşılmasaydı belkide ilk çağ gibiydik.
Post automatically merged:

Emeğin ve azmin güzel, Bunun kitlesini yakalarsan güzel olur ve devamlılık sağlarsın

Teşekkür ederim, kitle eskide kaldı artık eskilerden baya bir kişi bıraktı mesela kitleyi döndürmek zor fakat yeni nesile göre bir tık olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...