Onaylı Üye
etkileyemiyorum .(
:SDFAQWEFDDZFetkileyemiyorum .(
bende oda olmuyo .dtkilenir siz günlerce uğraşıyorsanız o
konuşarak samimiyetini hissettirerek benceBir kadını nasıl etkilersiniz görüşlerinizi merak ediyorum
++ Eğer taktik almak isteyen olursa dm atsın gerekli yardımı her türlü hallederim bu konularda aşırı tecrübem var kasmak gibi olmasınBu konulardan çıkmış girmiş biri olarak asla kızlara taciz edicek gözle bakmayın mesela yolda giderken kıza dık dik bakarsan kız direk kötü anlayıp yolu verir ama sen önüne bakarsan kıza hiç odaklanmazsan kızında dikkatını çeker ve etkileşim olur, 2.si asla kücük şeylerden mutsuz olucagını dusunmemek lazım ben manit ile buluşurken çikolata alıp mutlu edebiliyordum bu kücük sürpizler insanı etkiler genellikle kızları. 3. Kız arkadaşın varmış gibi snapler atmayın zaten gerisi size gelir. 4. öz olun mesela evde nasılsanız dışardada aynı şekilde olun kasmayın kendinizi kasmanızdan kastım havalı görünmeyin çok bu bazıları tarafından dış gorunuse göre olsa ama 1 2sohbet muhabetten sonra aranız sıkı olur 5. son taktik ise bu flört yahut sevgilisi ise tartışan biri varsa konuşma yerine gelirse ansınız öpün öyle dudaktan abazanlar gibi değil medeni insan gibi bi anlık yapın sinirleri yatışır eğer kız sizden soğursa başka birisine bakın derim.
++ Destan yazmışım haa :d