Bir kadını nasıl etkilersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kendim olurum etkilenmiyorsada defolsun gitsin yalanlar icinde bogulsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Etkilemeye çalışınca olmuyor siklemeyince peşinzden koşuyorlar dertleri ne bilmiyorum ama işe yarıyor bu taktik :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ona küçük süprizler yaparak onu şaşırtarak fazla ilgilenerek

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
çok derin bir konu. şöyle ki, kadınlar ikiye ayrılır. bu ikiye ayrılanların büyük bir bölümü, ben diyim yüzde 80 sen anla yüzde 90, tipine görebeğenir ya da beğenmez. o andan sonra beğenirse osursan bile güler. bazıları kadınlar kendini güldüren erkelerden hoşlanır diyo. hayır efendim yalan. kadınlar hoşlandığı erkeklere güler. diğer küçük bir bölümü ise gerçekten uzun bir ilişki istediği için sohbetine muhabbetine davranışlarına bakar. bu kadınlara denk gelenlere ne mutlu.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hareketlerin davraşlarınla ama sakın yapmacık tavırlar sergileem kızlar tarafından hemen anlaşılır ve asla yalan söyleme

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum kadın milletine hiç bulaşma sana tavsiyemdir kızlar bu dönemde hiç iyi değil.İlla bulacam diyorsan ilk olarak sevdiğin kızla ile arkadaş ol onu iyi tanı kendin ol farklı davranma ilerleyen zamanda açıl ona arkadaş olmadan seni seviyorum dersen kız seni tersler

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bu konulardan çıkmış girmiş biri olarak asla kızlara taciz edicek gözle bakmayın mesela yolda giderken kıza dık dik bakarsan kız direk kötü anlayıp yolu verir ama sen önüne bakarsan kıza hiç odaklanmazsan kızında dikkatını çeker ve etkileşim olur, 2.si asla kücük şeylerden mutsuz olucagını dusunmemek lazım ben manit ile buluşurken çikolata alıp mutlu edebiliyordum bu kücük sürpizler insanı etkiler genellikle kızları. 3. Kız arkadaşın varmış gibi snapler atmayın zaten gerisi size gelir. 4. öz olun mesela evde nasılsanız dışardada aynı şekilde olun kasmayın kendinizi kasmanızdan kastım havalı görünmeyin çok bu bazıları tarafından dış gorunuse göre olsa ama 1 2sohbet muhabetten sonra aranız sıkı olur 5. son taktik ise bu flört yahut sevgilisi ise tartışan biri varsa konuşma yerine gelirse ansınız öpün öyle dudaktan abazanlar gibi değil medeni insan gibi bi anlık yapın sinirleri yatışır eğer kız sizden soğursa başka birisine bakın derim.
++ Destan yazmışım haa :d
Post automatically merged:

Bu konulardan çıkmış girmiş biri olarak asla kızlara taciz edicek gözle bakmayın mesela yolda giderken kıza dık dik bakarsan kız direk kötü anlayıp yolu verir ama sen önüne bakarsan kıza hiç odaklanmazsan kızında dikkatını çeker ve etkileşim olur, 2.si asla kücük şeylerden mutsuz olucagını dusunmemek lazım ben manit ile buluşurken çikolata alıp mutlu edebiliyordum bu kücük sürpizler insanı etkiler genellikle kızları. 3. Kız arkadaşın varmış gibi snapler atmayın zaten gerisi size gelir. 4. öz olun mesela evde nasılsanız dışardada aynı şekilde olun kasmayın kendinizi kasmanızdan kastım havalı görünmeyin çok bu bazıları tarafından dış gorunuse göre olsa ama 1 2sohbet muhabetten sonra aranız sıkı olur 5. son taktik ise bu flört yahut sevgilisi ise tartışan biri varsa konuşma yerine gelirse ansınız öpün öyle dudaktan abazanlar gibi değil medeni insan gibi bi anlık yapın sinirleri yatışır eğer kız sizden soğursa başka birisine bakın derim.
++ Destan yazmışım haa :d
++ Eğer taktik almak isteyen olursa dm atsın gerekli yardımı her türlü hallederim bu konularda aşırı tecrübem var kasmak gibi olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...