Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk önce normal sohbet ile onun zevk aldığı yöne doğru sohbet edin sonra onun hoşlanacağı türden kelimeler resimler sözler mesajlar söyle ufak ufak aranız daha iyi bir duruma gelecektir.
İlk olarak kendini kasma rahat davran olduğun gibi, göz temasını iyi kur karşıda ki kişiye bu güven verir aynı zamanda ilgi çeker.
Konu olsun diye konu açmayın, forumdada bunu yapan çok
İlk olarak ilgi alanlarını öğrenmeye adapte olun, okuduğu okul, bölüm, çalıştığı iş, nereli olduğu. Yeterli kaynakları topladıktan sonra, huyuna gidin.
Gündemdeki videolar, üzerinden espiler yapın, sohbetlerini karşınızda ki kişinin ilgi alanlarına göre yoğunlaştırıp kişiselleştirin.
Bu durum karşınızda ki kişinin ilgisini çekip size soru sorar, veya kendi tarafından birşeyler anlatır böylece sohbet başlar.
Ne konuşsam, diye kasmayın. Naber nasıl gidiyor diye başlayın devamı tak tak gider. Nasılsın derse kötüyüm de ne oldu der konu yine açılır
Samimi olmalısın öncelikle. Hayvanlardan bahset, kediden köpekten. Sevdiği şeyleri sor. Güzel sürprizler yap. Mesela kapısının önüne çikolata dolu poşet koyup aşağı inersin sonra mumlarla kalp yapıp hepsini yakarsın oraya da seni seviyorum yazarsın. Sonra kenara geçip zile basarsın oda kapıyı açar çikolatalara not da bırakırsın çok sevinir sonra onu arayıp aşağıya bak dersin görünce şok olur belki evlenirsin.
2 yöntem var biri sessiz kalıp gizemli havası yaratmak bazen işe yarıyor ama konu lazım dersende söylemeyle olmuyor yıllardır konu derdi herkeste var sohbetin gidişatına göre düşünerek konusmak daha yararlı oluyor çok konusmak çok işe yaramıyor kısıcası.kızın zevkleri hakkında bilgi sahibi olmak lazım o zaman sana yakın hissederler kendilerini
Valla Dostum kendin ol kendini başkası gibi tanıtma o şekil davranma eğer ne kadar samimi olduğunu hissettirirsen ona göre karşılık alırsın her kadın farklı şeylerden hoşlanır sen kendi hoşlandıkların ile onu kıyaslama ve havalı olma doğallık her zaman iyidir . Tanı Kendini güzel ifade et azda zeki olduğunu anlarsa zaten o iş olur .
Öncelikle dostum okul konularından hiç bahsetme özelikle onların güleceği şeyleri araştır yani fazla ürkme fazlada göze çarpmamaya dikkat et çünkü bir kere göze batarsan bidaha o ortam olmaz