Bir kız ortamında hangi konular açılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir kıza kozmetik ve makyaj konusundan giriş yapacaksın elinden tut bir makyaj mağazasına götür dostum 5 dk da kendini kaybeder gözü seni bile görmez :D
Şaka bir yana
ona karşı samimi ol şımarık davranma küçükte olsa kolye gibi hediyeler al
Ortam için de sıcak kanlı davranıp ilgisi neredeyse konu oraya çek

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kendin ol saygılı ol karşındakine değer veren biri olduğunu göster. Ayriyetten genel kültürü iyi olan biri ol bence bu doğrultuda aynı kalitede kızlar sana denk gelicektir.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bence hiç kendini kasma en doğal halinle ol seni bu halinle beğenenle ol ki bir ömür mutlu olasın . Diyorum ama benim de 20 yıldır hiç sevgilim olmadı neyse knk ne dediysem tersini yap bari seninki olsun :D

Üye
6 HİZMET YILI
herşeyden önce kızın yanında onunla ilgilen telefona bakma etrafına bakma ona odaklan sonrası kızın ne sevdiğine bağlı ne seviyosa ona göre konuş

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Küçük ve aşırıya kaçmayan espriler, onun da katılacağı dedikodular ve ilgi alanları.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
konu olarak gündelik yaşam ve gündemde ki konular konuşulabilir eğer yeni yeni tanışıyorsanız birbirinizi tanıyabileceğiniz aktiviteler yapılabilir müzik konusu hobiler vb.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Genelde insan ilişkileri, varoluş konuları evcil hayvan gibi herkesi ilgilendiren konularla başlanılabilir. Aynı zamanda kadının kafasında biraz daha dolu bi erkek imajı oluşturulabilir böylece. Üzerine bir de kadının üzerine çok gitmeyip bunu her zaman yapıyormuş da senin için extreme bir şey değilmiş gibi bir tavırda olursan tamamdır bu iş diğer erkeklerden 1232 adım öndesiniz :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Normalde nasıl rahat konuşuyosan arkadaşınla erkek olan kızlada aynı o şekil konuş ama gidip gardaş la gız falanda deme kibar bir şekilde davran.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
evcil hayvan konusuna gir fikirlerini al ordan yürür gider

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kendini çok kasma zaten kafa dengi biriyse sohbet her türlü açılır
birbirinizzi tanıdıkça muhabbet ilerler

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle para mevzusu açma kanka kızlar hayatta hoşlanmaz, kızın konuşmalarını dinle ne ile ilgilendiği hakkında bir fikir sahibi olmaya çalış ordan yürü

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum klişe olacak ama akışına bırak derim konu konuyu açar. Başlarda tabi ilgi alanlarınızdan vs konuşacaksınız ama sonrasında konu bulma çabasına girmene gerek yok zaten birbirinizle anlaşıyorsanız ilgi alanlarınız düşünceleriniz benzerlik gösterdiğinden genelde otomatik olarak o konular açılacak

Üye
6 HİZMET YILI
Kanka burçlar saçları boyu okuduğu okulu falan dilimden konuş

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Doğal ol yeter :D.

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kişilik den kişiliğe açman gereken konular değişir. ben karşında ki kızların kişiliğini bilmeden yorum yapıyorum.
Çocukluk anıları ve o anılarda ki komiklikler bazı kızların çok hoşuna gider ve o da sana anlatmaya başlar bu sayede aranızda ki bağ güçlenir.
hayalini sormak ve hayallerden bahsetmek bazen iyi olabilir fakat bazen tam tersi de yaşanabilir eğer o sevdiği hayal hayal kırıklığına sebebiyet verdiyse pek hoş bir konuşma olmayabilir.
Benim de ilgi alanım olduğu film dizi kitap ve felsefe konuları karşı tarafında ilgisi varsa bu tarz konular ve orada süren uzun muhabbet çok keyifli oluyor ortak ilgi alanlarını konuşmak da bağlarınızı güçlendirir. mesela beraber film izlemeye yol açabilir :D sinemaya gitmek için can atabilir :)
sağlam bir temel oluşturmak istiyorsan sevdiği yemek hoşlandığı şeyler gibi basit sorular sorabilir önceden fikir edinebilirsin sonra ki konuşacağın konular da cümlelerini seçmende yardımcı olur basit ve kolay bir yöntem.
yani bunlar dışında ne olabilir gündem konuları mizah spor vs vs şeyler.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kız grubuna göre değişir kanka ilk bi bakarsın anlarsın ona göre bi konu bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...