Üye
bir minecraft sunucusunda nasıl yetkili olabilirim kendimi nasıl kanıtlarım veya neler yuapmalıyım yetkili olabilmek için hangi yolları izlemeliyim lütfen yardımcı olun yardıma ihtiyacım var
oynadıgım sunucu küçük çaplı bir sunucu degil günlük 8k aktif gören bir sunucu onlarla iletişime geçemiyorumSunucunun discord veya ts adresine gidersin kardeşim yöneticilerle konuşursun yaşın yeterliyse ve yeterli bilgin varsa yaparlar ha yeterli bilgin yoksa sana komutları öğretirler zaten.
ne yazmam gerek yetkili olmak istiyorum degilde böyle uzun yazılar yazmak istiyorum örnek falan yazılsa ctrl+v yapsamİletişime geçmen lazım Discord E-mail gibi
Almayabilirleroynadıgım sunucu küçük çaplı bir sunucu degil günlük 8k aktif gören bir sunucu onlarla iletişime geçemiyorum
Post automatically merged:
ne yazmam gerek yetkili olmak istiyorum degilde böyle uzun yazılar yazmak istiyorum örnek falan yazılsa ctrl+v yapsam
öyle sunucuda yetkili olman çok zoroynadıgım sunucu küçük çaplı bir sunucu degil günlük 8k aktif gören bir sunucu onlarla iletişime geçemiyorum
ne yazmam gerek yetkili olmak istiyorum degilde böyle uzun yazılar yazmak istiyorum örnek falan yazılsa ctrl+v yapsam