Onaylı Üye
senle iletişime geçebilirmiyiz merak ettiğim ince ufak şeyler var hileler hakkındaİmzanı değiştirdikten sonra direk bunu konu olarak açmak yerine forumumuzda bunun için olan bölümlere göz atabilirsin. 300 videoluk dev arşiv ile 1 haftada hile kodlayın diye bir olay yok
İhtiyacın olan bilgiyi kendin araştırırsan daha verimli olacaktır bizim vermemizden.
yardımlaşmak kötü birşey değildirİmzanı değiştirdikten sonra direk bunu konu olarak açmak yerine forumumuzda bunun için olan bölümlere göz atabilirsin. 300 videoluk dev arşiv ile 1 haftada hile kodlayın diye bir olay yok
İhtiyacın olan bilgiyi kendin araştırırsan daha verimli olacaktır bizim vermemizden.
bak işte o en zor olanı bencePython öğrenmesi kolay diyorlar ona göz atmanı öneririm.
Valla bilmiyorum ben diyenlerin yalancısıyım. Bi aralar merak sardıydım bakıyım dediydim sonra saldım. Kısmet değilmişyardımlaşmak kötü birşey değildir
Post automatically merged:
bak işte o en zor olanı bence
zor ve memek ister 2 3 aayda zor yapılır bir hile kodlamak istersen zahmetli iş uzman olman gerekSelamlar dostlar, benim merak ettiğim ve bir o kadar da yapmak istediğim birşey var. nader11ndeu ve leftspace gibi hileler nasıl yapabilirim? gerçekten çok istiyorum ve şuan tek bildiğim visual studio 2019, cheat engine, c++ bilgisi, directx kütüphanesi. Başka nelere ihtiyacım var?
1 milyon istihdamda üyeliğim var python kursu alıyorum devlet tarafından gayet basit.yardımlaşmak kötü birşey değildir
Post automatically merged:
bak işte o en zor olanı bence
ne kadar bir c++ bilgisine sahipsin dostum pointer mantığını çok iyi anlaman gerekir sonuçta hilenin temel mantığı bellek(ram) manipülasyonundan geçer aşırı basitçe anlatmak gerekirse oyun senin RAM ine hp değerini 100 yazar senin o 100 yazan adresi bulman gerekir adresi bulduktan sonra adresin içindeki değişkenin değerini değiştirebilmen gerekir buda tabi Windows.h kütüphanesi içinde mevcut olan methodlarla yapılan birşey birazda senin hayalgücüne kalmış tabiSelamlar dostlar, benim merak ettiğim ve bir o kadar da yapmak istediğim birşey var. nader11ndeu ve leftspace gibi hileler nasıl yapabilirim? gerçekten çok istiyorum ve şuan tek bildiğim visual studio 2019, cheat engine, c++ bilgisi, directx kütüphanesi. Başka nelere ihtiyacım var?
hiçbir dil o kadar kolay değildirPython Zormu ya basit diyor herkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?