C++ hazır hile nasıl çalıştırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kodlama hakkında hiçbir bilgim yok, elimde başkasından paylaşılan bir hile dosyası var ve içinde sadece C++ dosyaları var. Ne bir DLL ne bir EXE bulunuyor. Biraz baktığımda Visual Studio Code ile keyauthdan aldığım bazı şeyleri kopyalayabildim sadece. Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok, ben bunu nasıl çalıştırırım veya enjekte edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum olaya çok yanlış yerden girmişsin gibi ilk önce kodalamayı öğrenmek gerek hile ardından gelecek olan bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sıfır bilgiyle yapılacak iş değil be bro. Dosyaları kodları göstermeden pek bir cevap alabileceğini de sanmıyorum ama bence meraklıysan şimdiden başla yazılım öğrenmeye.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk dc den ulaş bende tam bilmiyorum ama bi arkadaş var yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam hazır yapamazsın dosya yolları falan değişiyor en iyisi öğrenip kendin yapman daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sıfırdan başlamak lazım önce emeklemeyi sonra yürümeyi sonrada ucmayı ögrenirsin sen direk ucmayı ögrenmeye başlamışssın gibi reis

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
0 bilgi ile yapamayacağın bir iş bro ben de senin gibi düşünüyordum bulduğum hileleri kullanabilir miyim diye ama olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka bende sıfır bilgi ile denemeye kalktım başaramadım şimdi de araştırma yapıyorum bakalım çözebilecek miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...