Bir oyun hilesi kodlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, benim merak ettiğim ve bir o kadar da yapmak istediğim birşey var. nader11ndeu ve leftspace gibi hileler nasıl yapabilirim? gerçekten çok istiyorum ve şuan tek bildiğim visual studio 2019, cheat engine, c++ bilgisi, directx kütüphanesi. Başka nelere ihtiyacım var?

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İmzanı değiştirdikten sonra direk bunu konu olarak açmak yerine forumumuzda bunun için olan bölümlere göz atabilirsin. 300 videoluk dev arşiv ile 1 haftada hile kodlayın diye bir olay yok :)
İhtiyacın olan bilgiyi kendin araştırırsan daha verimli olacaktır bizim vermemizden.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İmzanı değiştirdikten sonra direk bunu konu olarak açmak yerine forumumuzda bunun için olan bölümlere göz atabilirsin. 300 videoluk dev arşiv ile 1 haftada hile kodlayın diye bir olay yok :)
İhtiyacın olan bilgiyi kendin araştırırsan daha verimli olacaktır bizim vermemizden.
senle iletişime geçebilirmiyiz merak ettiğim ince ufak şeyler var hileler hakkında :) discord olabilir steam olabilir

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Discorddan takma adımın sonuna #9999 ekleyerek iletişime geçebilirsin.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Forumda bununla alakalı konu bölümü var oraya git

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
it takes too much time to understand programming bro hope you have that time for it

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunun İçin Bir Sürü Anlatım Videoları Var Uygulamarı Bile Anlatan Videolar Var Hazır Kodlar Var Veya Sıfırdan Yazabilirsin Bunun Öğrenme Durumuna Göre Değerlendirmen Lazım Öncelikle Hangi Oyun İçin Yapıcan Onu Seçmen Lazım Sonra O Oyun İçin Araştırlamalara Başlamalısın CSGO İçin Çok Fazla Video Kod Vardır Bizimkiler Video Çekmişti Bulur İse Atayım Sana CSGO İçin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aslında benımde nıyetım war oyun hılesı kodlamak ama pek bılgım yok yardım almam gerekıor

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Python öğrenmesi kolay diyorlar ona göz atmanı öneririm.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yardımlaşmak kötü birşey değildir :)
Post automatically merged:

Python öğrenmesi kolay diyorlar ona göz atmanı öneririm.
bak işte o en zor olanı bence :)

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
yardımlaşmak kötü birşey değildir :)
Post automatically merged:

bak işte o en zor olanı bence :)
Valla bilmiyorum ben diyenlerin yalancısıyım. Bi aralar merak sardıydım bakıyım dediydim sonra saldım. Kısmet değilmiş

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, benim merak ettiğim ve bir o kadar da yapmak istediğim birşey var. nader11ndeu ve leftspace gibi hileler nasıl yapabilirim? gerçekten çok istiyorum ve şuan tek bildiğim visual studio 2019, cheat engine, c++ bilgisi, directx kütüphanesi. Başka nelere ihtiyacım var?
zor ve memek ister 2 3 aayda zor yapılır bir hile kodlamak istersen zahmetli iş uzman olman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ulan keşke bende r6 için yapabilsem oyunun hilesini hiç bulamıyorum free olarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
valla reis bende 1 ay önce falan baktım hile yapım videolarına çok iyi c++ bilmen lazım ve bu anti-cheat algoritmalarınıda çözmen lazım :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne kadar bir c++ bilgisine sahipsin dostum pointer mantığını çok iyi anlaman gerekir sonuçta hilenin temel mantığı bellek(ram) manipülasyonundan geçer aşırı basitçe anlatmak gerekirse oyun senin RAM ine hp değerini 100 yazar senin o 100 yazan adresi bulman gerekir adresi bulduktan sonra adresin içindeki değişkenin değerini değiştirebilmen gerekir buda tabi Windows.h kütüphanesi içinde mevcut olan methodlarla yapılan birşey birazda senin hayalgücüne kalmış tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...