Bir oyuncu neden hileye yönelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben üstün olmaktan değil de karşı takımda hile varsa adaleti sağlamak için açıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kişi oyunculardan ve kendi takımına gelen oyunculardan bezmiştir ve hileye başvurmuştur

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hilesiz oyunda hile kullanmam. Ama oyunda hileye denk geliyorsam ölen değil öldüren kısımdan olmayı tercih ederim. Keşke hile olmasa :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Tartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.

Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekkötü oynuyordur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kullanması çok eğlenceli ve bunun yapılışını getiriyor aklıma yapay zeka gibi adeta

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kendi yeteneklerine güvenmediği için kendisini geliştirmekten korktuğu ve hile daha basit yol olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
6 yıldır lol oynuyorum sc siz sc kullansam mı kulanmasam mı hala karar veremedım sıkıldım artık karsıma sc gelmesınden oyundan artık zevk almıyorum nefret edıyorum baska insanlarlar neden beni toxickliyor cozemıyorum dıyorum neden bende sc kullanmayayım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
O oyuna zaman ya da para harcamak istemediği için olabilir

ByBerk
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
<evk almak keyif almak için ve kendini tatmin etmek için ve genelde karşıda hile oldugu icin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunun cevabı açık oyuna bakıyorsun rakip kazanıyor maç tekrarlarını slow modda izleyince aslında seninle alakası yok karşındakide kullanıyor sonra arıyorsun buluyorsun artık bu iş spora dönüştü kimin bileği değil kimin hilesi daha düzgün çalışıyorsa o kazanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben tamamıyla diğer oyunculardan kaynaklandığını düşünüyorum.Örnek verecek olursam lolde sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum harita takibi olsun harita görevleri olsun koridor kontrolü olsun karşı eşleşme olsun sürekli bunlarla ilgili videolar izleyip kendimi geliştirmeye çalışırken şampiyon denemek için ranked giren arkadaşlar yüzünden kullanmak isterim.En azından dediklerimi yapan oyuncuların olduğu seviyeye kadar hileyle çıksam yeterli olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.

Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.
Şahsen 2 hafta öncesinde lol benim için bitti. Kendi emeğimle gm elo hesabımı küfür ederek banlattım. Karşı takımda script vardı kendisine sinirlenip sövdüm. Ayrıca ticketla bildirmeme rağmen bana incelemeye alındı diye cevap gelmesine rağmen adam hala oıynamaya devam ediyor ve ticketdan başka bir geri bildirim gelmedi. Bende demek ki bunların hakettiği bu o zaman. Madem emeğe saygı yok insana saygı yok e o zaman yapacak bir şey yok diyip bende bi giriştim ufaktan bakalım ne olacak 50 mesajla uğraşıyorum bende. Bundan sonra haketmeyen insanlara veya community' e ne adalet ne saygı oyun kapanana kadar veya hile önlenene kadar devam

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Karşısına da hile geldiği vakit ve bunu fark ederse o da açmak ister öyle yapiyorum yani.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
cevap basit mesela lolde scripte çok karşıydım taki 10 maçın 5 inde script gelene kadar yapabilecek birşey bırakmadıkları için bizde kullanıyoruz iyi olan hile kazansın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...