Onaylı Üye
Ben üstün olmaktan değil de karşı takımda hile varsa adaleti sağlamak için açıyorum
Tartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.
Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekkötü oynuyordur
Şahsen 2 hafta öncesinde lol benim için bitti. Kendi emeğimle gm elo hesabımı küfür ederek banlattım. Karşı takımda script vardı kendisine sinirlenip sövdüm. Ayrıca ticketla bildirmeme rağmen bana incelemeye alındı diye cevap gelmesine rağmen adam hala oıynamaya devam ediyor ve ticketdan başka bir geri bildirim gelmedi. Bende demek ki bunların hakettiği bu o zaman. Madem emeğe saygı yok insana saygı yok e o zaman yapacak bir şey yok diyip bende bi giriştim ufaktan bakalım ne olacak 50 mesajla uğraşıyorum bende. Bundan sonra haketmeyen insanlara veya community' e ne adalet ne saygı oyun kapanana kadar veya hile önlenene kadar devamTartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.
Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.