Üye
Merhaba Arkadaşlar Sohbet Edebilirmiyiz Birazcık 
Biz de derdimiz var sanıyoruz.. Bugün dd sana yakalım reisBende kötü hissediyorum az önce rekabetçi kaybettim rankım düştü
Aga Önce 5 Yıldır Sevdiğim Sonra Kardeşim Dediğim Çocukla Çıkan Kız Vefat Etti 1 Ay Önce de 4nnem Babam Boşandı Şuanda Vefat Eden Sevdiğm Kıza Bire Bir Her Özellikten Benzeyen Huy Fiziksel Özellik Olarak Benzeyen Bir Kız Çıktı Karşıma Onu Sevdiğimi Söyleyecekken Sevgili Yaptı Ve Araları Baya İyi Uzun Zamandır Zaten Hiç Bak Hiç Diyorum 1 Tane Bile Konuştuğum Arkadaşım Yok Yalnızlıktan Ölüyorum Kimse Farketmiyor Abi Anlatamadım Burada Uzun Bir Şekilde Dertleşmek İsteyen İnstagramda İnce Ayrıntısına Kadar AnlatayımEdelim aga derdin ne
Üzülme bugünlerde elbette geçer gider merak etme her şeyin başı sabırlı olAga Önce 5 Yıldır Sevdiğim Sonra Kardeşim Dediğim Çocukla Çıkan Kız Vefat Etti 1 Ay Önce de ****m Babam Boşandı Şuanda Vefat Eden Sevdiğm Kıza Bire Bir Her Özellikten Benzeyen Huy Fiziksel Özellik Olarak Benzeyen Bir Kız Çıktı Karşıma Onu Sevdiğimi Söyleyecekken Sevgili Yaptı Ve Araları Baya İyi Uzun Zamandır Zaten Hiç Bak Hiç Diyorum 1 Tane Bile Konuştuğum Arkadaşım Yok Yalnızlıktan Ölüyorum Kimse Farketmiyor Abi Anlatamadım Burada Uzun Bir Şekilde Dertleşmek İsteyen İnstagramda İnce Ayrıntısına Kadar Anlatayım
Okullar da kapanınca iyice yalnızlaştık. Ben tek çocuğum zaten arkadaş olayı okul açılana kadar kimseyle yüz yüze görüşmedim bile. Senin durumun daha zormuş. Hayırlısı olsun.Aga Önce 5 Yıldır Sevdiğim Sonra Kardeşim Dediğim Çocukla Çıkan Kız Vefat Etti 1 Ay Önce de ****m Babam Boşandı Şuanda Vefat Eden Sevdiğm Kıza Bire Bir Her Özellikten Benzeyen Huy Fiziksel Özellik Olarak Benzeyen Bir Kız Çıktı Karşıma Onu Sevdiğimi Söyleyecekken Sevgili Yaptı Ve Araları Baya İyi Uzun Zamandır Zaten Hiç Bak Hiç Diyorum 1 Tane Bile Konuştuğum Arkadaşım Yok Yalnızlıktan Ölüyorum Kimse Farketmiyor Abi Anlatamadım Burada Uzun Bir Şekilde Dertleşmek İsteyen İnstagramda İnce Ayrıntısına Kadar Anlatayım