Birden Fazla Dil Öğrenmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Birden fazla dil öğrendiğimiz zaman bu dilleri nasıl unutmadan diri tutacağız.

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
duolingo gibi destekçi programlar kullanarak veya sosyal medyada gerek sesli gerek yazılı bir şekilde bu dilleri ana dili olarak kullanan kişilerle konuşmak dilinizi diri tutar

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Duolingo ve yabancı arkadaşlar 👍

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle japonca hindi vs diller dinlemeye çalış daha sonra ing sana çok kolay gelecek alt yazılı filim izle şarkı dinle faydası olacaktır sonra Bi temel oluştur ve başla

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Birden fazla dil öğrendiğimiz zaman bu dilleri nasıl unutmadan diri tutacağız.
durmadan atıyorum2 yada 3 dili konuşmak lazım kendi dilin gibi oyunları west gibi yerde oynamak başka dillere mensup arkadaşlar edinmek yardımcı olur ve destekçi programlar kullanılmalı duolingo vb.

Üye
3 HİZMET YILI
Film izleyerek kitap okuyarak ya da o dilde biriyle konuşarak.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aktif olarak her gün tekrar yapmak ve aktif olarak sürekli farklı dillerdeki insanlarla konuşmak misal dc yabancı ortamlarına girmek gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sürekli pratik yapmak lazım ama ister istemez biri diğerlerinden daha akıcı kalır

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sürekli o dilleri konuşarak pratik yapman lazım bu şekilde diri tutacaksın elbette

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yabancı arkadaşlar edinmek ülke ülke gezmek uygulamalar vasıtasıyla unutmamak veyahut dizileri bildiğin hangi dil ise onun ile izlemek

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ne kadar dil öğrenirsen senin için o kadar iyi olur ingilizce almanca gibi diller öncelikli olarak hangisi kafana yatıyorsa kolayına geliyorsa ondan başlamanı tavsiye ederim bunun için birçok uygulama program var onlardanda yardım alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben sürekli altyazı filmler izleyerek belli bir seviye'e getirmiştim ingilizcemi ama hiç pratiğim yoktu. Anlıyordum belli bir mertebe de cambly'e kayıt oldum ve sürekli insanlarla diyalog iletişim halinde oldum aksanı hiç sallamadım. Karşımdaki insanlar yeri geldiğinde beni düzelttiler böyle söylemelisin..vs benim tecrubem bu şekilde hala belli bir seviye'de konuşuyorum ve anlaşıyorum bana yetiyor. Sana da bunu tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yerel halkla konuşmanın en iyisi olduğu sık sık söylenir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
practice, constantly practice, and keep using it
some websites open a conversation between you and someone just for the seak of learning the languages
dil öğrenmek bence sanıldığından daha zor ya ben çok zorlanıyom şahsen
Post automatically merged:

duolingo gibi destekçi programlar kullanarak veya sosyal medyada gerek sesli gerek yazılı bir şekilde bu dilleri ana dili olarak kullanan kişilerle konuşmak dilinizi diri tutar
duolingo ücretsiz mi ve tam olarak olayı en çok duydum daha önce

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
duolingo diye bir sey var ordan oğrenebilirsin ben cok kücük yasta yapiyordum ben beceremedim ama sana inaniyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben dil okudum ve kelime ezberi için oynadığım oyunlarda isim verebildiğim şeylerin ismine ing kelime koyuyordum mesela pokemon oynarken pokemonun adını kelime yapıyordum yardımcı oluyordu baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...