Birine asla söyleyemeyeceğin ama bilmesini çok istediğin şey nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bi kız arkadaşım vardı iyi gününde kötü gününde sürekli yanında oldum yeri geldi o benim yanımda oldu vs. ve ona deli gibi aşığım çok hoşlanıyordum söylemeye çok korkuyordum çünkü bunu öğrenirse arkadaşlığımız bozulabilirdi iki ay önce toprağa verdim can parçamı şimdi söylesem de bi anlamı ifade etmez

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kendime ve başkalarına ait özel konular olduğuna inanıyorum ve bazı şeyleri paylaşmamayı tercih ediyorum. Bence, insanların gizliliklerine saygı göstermek en doğru olanıdır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yakın arkadaşına artık eskisi gibi keyifli olmadığı bence o olay gelmişti başıma

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu sefer elindeki kızı aldı kahpe diyecekler arkamdan yakışır mı sence? Cidden çok değişik duygulardayım. Biraz daha düşüneceğim.
bende olsam söylemezdim zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor. lakin öğrendikten sonra mesela senin de bildiğini bilmemeleri lazım ki niye daha önce bana söylemedin diye zora düşme sende bende olsam yine dediğim gibi karışmaz ve söylemezdim. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aga sana önerim kıza söylemen ama kıza söyledikten sonra kıza yürüme yanında dur destek ol zamanla zaten olacağına varır direkt niyetini belli edersen kötü niyetli olmuş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sanırsam Mesleğim ya :D Mesleğimi ve kendimi gizli tutma gibi bir huyum var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok yakın bi arkadaşım var, kendisiyle 20 yıldır beraberiz neredeyse. İlkokul yıllarında ben başka bi arkadaşımızın saatini yürütmüştüm çocuk aklı, sonra geri verdim tabi ama suç üstüme kalmasın diye arkadaşıma atmıştım suçu. Bunu söyleyemiyorum hala, söylesem çok kızar gibi geliyo njfnajsdjnagjaknsd

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Onu sevdiğimi söylemem herhalde olan arkdaşlığımızda bozulmasın diye

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aldattığım benim de ya kalbini çok kırardı heralde neyseki ayrıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...