+1 Mantıklıulan bu nasıl arkadaş kafasını kıracaksın ki bir daha öyle demesin.
benim söylemek istediklerimi söylemişsin3 günde 1 duş almak nedir birader, arkadaşın haklı o zaman. Sabah her kalktığında duşunu alıcaksın, (yatarken değil, sabah kalktığında. Çünkü uyurken terlersen yatarken yaptığın duşun bi anlamı kalmaz.) . Duşunu aldıktan sonra vücut deodorant'ını sıkıcaksın, bide boynuna 2 fıs parfüm tamamdır. Her gün bunu yapıcaksın. Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok.
"Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok." Pardon Bayım umarım doğru okumuşumdur3 günde 1 duş almak nedir birader, arkadaşın haklı o zaman. Sabah her kalktığında duşunu alıcaksın, (yatarken değil, sabah kalktığında. Çünkü uyurken terlersen yatarken yaptığın duşun bi anlamı kalmaz.) . Duşunu aldıktan sonra vücut deodorant'ını sıkıcaksın, bide boynuna 2 fıs parfüm tamamdır. Her gün bunu yapıcaksın. Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok.
Genellikle yatağımı soğuk tutuyorum akşam yatarken terleme gibi bi durum yok bu çocuk dışındada tanıdıklarım var onlarada aynı soruyu sordum samimi bir şekilde cevapla dediğimdede birşey olmadığını söylediler.3 günde 1 duş almak nedir birader, arkadaşın haklı o zaman. Sabah her kalktığında duşunu alıcaksın, (yatarken değil, sabah kalktığında. Çünkü uyurken terlersen yatarken yaptığın duşun bi anlamı kalmaz.) . Duşunu aldıktan sonra vücut deodorant'ını sıkıcaksın, bide boynuna 2 fıs parfüm tamamdır. Her gün bunu yapıcaksın. Milleti leş kokunla rahatsız etmeye hakkın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?