Onaylı Üye
kardeşim biraz dini olacak ama Allah'tan çok neyi seversen o sınavın olur.
Yani benim tamen kendi görüşüm ama insan bence gıtrat olarak başka bi insana aşık olmak için yaratılmamış seversin tabiki ama aşk fazla kaçıyorkanka cidden öyle oluyor be bi zamandan sonra hasretiyle yanıyosun
Fıtrat*Yani benim tamen kendi görüşüm ama insan bence gıtrat olarak başka bi insana aşık olmak için yaratılmamış seversin tabiki ama aşk fazla kaçıyor
Yani benim tamen kendi görüşüm ama insan bence gıtrat olarak başka bi insana aşık olmak için yaratılmamış seversin tabiki ama aşk fazla kaçıyor
Post automatically merged:
Fıtrat*
Kuran da biz insanları rablerini sevmesi üstüne bir fıtratta yarattık yazıyor dediğim gibi kendi görüşümaşk fazla kaçmıyor bence kankam herkes sevdiği kadar seviyo demek ki fıtratta insanın insana aşık olması diye bir şey de var
olabilir kanka bu da bir seçenek neden olmasın ama ben aşkın insanlara da verildiğini düşünüyorumKuran da biz insanları rablerini sevmesi üstüne bir fıtratta yarattık yazıyor dediğim gibi kendi görüşüm
Aga beeehocam aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum selen diye bi kız var benden nefret ediyor hem de çok ama ben onu onun nefret ettiğinden çok seviyorum.
@#Eq1NoX şu konuya da bi hack yapsanız abla ya
Aynen oyle kraldostum bu işler sıkıntılı be bir kız bir erkek onu terk ettiğinde ağlıyorsa bil ki o kız o erkeği çok sevmiştir
En iyisi kardesim17 yasımdayım suana kadar 2 sevgılım oldu ıkısıde 5 gun surdu blmy bendemı hata onlardamı ama suan kafam rahat
En iyisi kardesim17 yasımdayım suana kadar 2 sevgılım oldu ıkısıde 5 gun surdu blmy bendemı hata onlardamı ama suan kafam rahat
next kardeşim dünyada insan bitmedi
Umarim bromaga kimse vazgeçilmez degildir
kendine zarar verme karsına daha ıyı cıkar sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?