Onaylı Üye
Merhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
altın her zaman değerlenir ama bitcoin öyle değil malaseffMerhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
PACcoin 520000 adet var bende ilk çıktığın da ücretsiz dağıtmışlar dı bunun satışını falan nasıl yapabilirim yardımcı olabilcek olan
Uzun vadeli yatırımda çok iyi para kazanırsın ama 1-2 yıllık bir süre için tercih etmemelisin arkadaşında dediği gibi inişli çıkışlı.Merhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
Bence altın çünkü altın çok inip çıkıyoMerhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
altının düşmesini bekle sonra altına yatır derim altın gerçekten karlı iş 350 ye kadar düşecek diyorlar biraz bekle bir şeyler kesinleşsinMerhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
Bitcoin daha fazla kazandırır elbet ama sana tavsiyem bitcoin yerine altcoinleri dikkatli araştırmanı ve altcoin almanı öneririm bitcoin artık çıktı çıkacağı kadar, yani tabi belli olmaz ileride bir bakmışsın tanesi 500 bin tl yi aşar ama işte risk bu düşebilird de, çünkü zamanında friends isimli sosyal medya çok tavandı insanlar sırf oradaydı şimdi instagram zaman değişiyor, yani hiç bir şeye güven olmazMerhaba bir miktar param var bitcoin alip bekletip yukselince sagmayi dusunuyorum uzun vadede sizce altin mi cok kazandirir bitcoin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?