Bitcoin boğa zamanı ne zaman olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bunu bilmek çok zor hocam biliyorum diyende pek birşey bilmiyor olabilir dikkatli ol.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunu kimse bilemez. Önemli birisi çıkar bitcoin hakkında olumlu cümleler kurar diğerleride çıkar onu destekler al sana boğa :))

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam bunun gibi bir sürü video forum vs var ve hiçbiri birbirini tutmuyor burda biraz olay sana kalmış yani biri çıkıp 10 gün dediğinde neye göre kime göre 10 açıklaması pek tatmin edici olmaz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yakın bir gelecekte olmayacak gibi , tahminimce 1 - 2 yıl sürecek . Neden mi ? Çünkü küresel enflasyon ve FED faizleri

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
abi bu gibi durumlar ne zaman olacağı belli olmaz kimseye guvenme

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar BTC bence yılbaşına doğru kendisini belli eder yukarıda cevap yazan arkadaşın dediği gibi küresel bi kriz var Fed rahat da bırakmıyo ne zaman btc bi hareketlenme yapsa teppesine vuruyolar. Rusyanın BTC ile alış verşe başlayacağını da duyurması savaş ortamında batılı ülkelerin de rusya ya aldığı cepheden sonra batılı ülkeler <btc için iyi bakmayacaklar gibi.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hiç belli olmaz gün verenlere veya biliyorum diyenlere çok takılma 15 gün diyorlar ama belli değil

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu öyle bilenebilecek bir şey değil şuan bile olabilir bilemeyiz bunu ama sırf bu yüzdende alim satımı durduracak değiliz piyasayı takip edip firsat gördükçe alabileceğimiz risk kadar para yatırmaya devam diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...