MadcodeR*
Onaylı Üye
döviz borsa işlerinin ne olcagıı hiç belli olmuyo risk alıcam diyorsan alabilirsin ben pek mantılıklı bulmuyorum açıkcası
Bitcoinde para parayı çekiyor dostum 200-300 liraya fazla kar olmazSelamlar
Malumunuz dünyamızda son zamanlarda olan olaylar nedeniyle dünya ekonomisi büyük bir çöküş yaşadı. ABD ekonomisini daha fazla kaybetmemek için önümüzdeki hafta ekonomiye katkı sağlayacak herşeyi (market,AVM, Dükkan vs.) her yeri tekrardan açacak ve bu da kısa bir süreliğine ABD doları ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarını düşürecek kendi tavsiyem düştüğü zaman biraz Bitcoin alın yükselince satarsınız
Not: Çok aşırı bir düşüş kesinlikle söz konusu değil Dolar şuanda ülkemizde 6.97 TL düşeceği en fazla 6.40 Yani az paranız varsa kar edemezsiniz ancak 1k yatırırsanız güzel paralar kazanabilirsiniz.
İyi forumlar iyi günler.
valla herkez bişey diyo biri yükselir biri yükselmeztam tersi yükselir hocam
Sana kanundan alıntı yapıyorum. Belli ki demek istediğimi anlamayacaksınEkonomi okudum![]()
Thanks mate[QUOTE = "cagatay6464, post: 1995302, member: 79505"]
Greetings
As you know, due to the recent events in our world, the world economy has suffered a major collapse. In order not to lose the US economy any more, you will re-open everything that will contribute to the economy next week (market, shopping mall, shop etc.), which will lower the prices of the US dollar and other cryptocurrencies for a short period of time, when my advice drops, buy some Bitcoin.
Note: There is absolutely no excessive decrease in the dollar. The dollar will drop by 6.97 TL in our country at the most 6.40.
Good forums have a nice day.
[/ QUOTE]
this pc config. nice.
Kendi düşüncen, kararına saygım var.ahahahahs hiç sanmıyorum
bitcoin le pek işim olmuyor açıkcasıKendi düşüncen, kararına saygım var.
Kendi düşüncen bir şey diyememtam tersi yükselir gibime geliyo![]()
3-4k paran varsa iyi kar çıkarırsınhocam abd doları düşse bile o kadar farkedeceğini düşünmüyorum kısa vadeli kar amacı gütmek için yetersiz bir fark olur