- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Bende altın var onları ne yapayım![]()
Satışş
Bende altın var onları ne yapayım![]()
bence daha gideri var. dediğiniz gibi olacak olsa dahi süresi var. gram 400ü geçene dek bozmam heralde
evet... ama ben bunların biraz da fırsattan istifade olduğunu düşünüyorum. biraz da muhtemel zararı kapamaya çalışıyorlar.çok güzel bir konuya çok güzel bir örnek bırakıyorum markete çıkanlar varsa bilirler.
Sarımsak Kilosu 90 TL yi Buldu
Sonumuz Hayır..
çok güzel bir konuya çok güzel bir örnek bırakıyorum markete çıkanlar varsa bilirler.
Sarımsak Kilosu 90 TL yi Buldu
Sonumuz Hayır..
abdullah çatlı baba be geçer yakında koronahiçbir şey olmayacak bence. en geç 1 2 aya biter
kesinlikle öyle. zaten en başta bitcoin almadıysan ne dövizin ne kripto paraların getirisi altınla boy ölçüşemez. altın hem kendi artıyor hem de dolar arttıkça artıyor. son 6 ayda %30 kar ettirdi. önceki 12 ayda anca %20 kar ettirmişti. daha 6 ayda geçmiş.Onları alıp stok yapacağımıza altına çevirip daha da fazla kâr elde edebilirsiniz
telefon numarası ver 14 yaşı göstereyim hahah ABİ neyse çoluk cocukla uğraşamamŞey sen sanırsam 14 15 yaşında falansın birazcık araştırma yapmanı öneririm sana şok olacağın bir site söyleyeyim miBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
O zaman ruhunun bedeninden çıkması gereklidirtelefon numarası ver 14 yaşı göstereyim hahah ABİ neyse çoluk cocukla uğraşamam
vereyimde göster bakalım yaşını hahaha OĞLUM neyse çoluk çocukla uğraşamamtelefon numarası ver 14 yaşı göstereyim hahah ABİ neyse çoluk cocukla uğraşamam
bazı olaylar gayb olmaktan çıkar buda onlardan birisi maalesef daha kötü günler bekliyor biziUmarım dediğin kadar kötü bir duruma gelmeyiz.