Bitcoin grafik analizi - 17 Ocak 2022 - Saatlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
$CBTC Saatlik Analiz
(Yatırım tavsiyesi değildir.)​

1btcı.PNG

İşaret ettiğim rising wedge / yükselen kamalar beklediğim gibi desteklerini kırdılar ve dirence dönüştüler.
Desteklerin kırılıp dirence dönüşmesi, dirençlerin kırılıp desteğe dönüşmesi olgusunu sık sık analizlerde işaret etmekteyim. İng: S/R Flip.
Grafikte destekten dirence dönüşümleri kırmızı oklar ile işaretledim.
Desteklerin kırılıp dirence dönüşmesi ile 42500 - 41500 dolar aralığında bulunan destek seviyesi 2-3 defa denendi. Şimdilik çalışır görünmekte.
Fakat fiyatın üst seviyelere erişemeden, kısa aralıklar ile bu desteği tekrar tekrar denemesi, destek seviyesini zayıflaştırır ve kırılmasını / dirence dönüşmesini kolaylaştırır.
Piyasada bearish / ayı baskısı sürmeye devam ediyor. Analizlerim ve ilk etapta 39500 dolar seviyesini test beklentim sürüyor.
42674 dolar üzerinde kapanış gelmesi ile grafikte soru işareti ile gösterdiğim seviyeye dek ufak bir artış gelebilir, fakat gelse dahi bu seviye direnç olarak çalışacaktır.
42674 dolar altında kapanış fiyat hareketini 41500 - 42500 dolar aralığında devam etmeye itecektir.
Herhangi bir değişiklik olur ise durumu tekrar değerlendiririz.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler hocam ellerinz dert gormesin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bilgi için sağ ol dostum yatırım yapmayi önericegin altcoin var mi

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgi için sağ ol dostum yatırım yapmayi önericegin altcoin var mi
Yatırım önerisi vermiyorum forum kuralları çerçevesinde BTC analizi atıp sizi bilgilendireceğim buna göre coinlere yatırım yapıp yapmamak size kalmış arkadaşlar.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
FED faiz arttırımı yapmayacak gibi duruyor bu ayki toplantısında. Yaptıkları açıklama neticesinde Mart ayındaki toplantısında gelicek gibi faiz arttırımı. Buda ek bilgi olsun saygılarımla. Analiz için teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yatırım önerisi vermiyorum forum kuralları çerçevesinde BTC analizi atıp sizi bilgilendireceğim buna göre coinlere yatırım yapıp yapmamak size kalmış arkadaşlar.
tamam hocam genede teşşekür ederim ben bir btc ile düşüniyim sağ ol

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
FED faiz arttırımı yapmayacak gibi duruyor bu ayki toplantısında. Yaptıkları açıklama neticesinde Mart ayındaki toplantısında gelicek gibi faiz arttırımı. Buda ek bilgi olsun saygılarımla. Analiz için teşekkürler.
FED enflasyona göre faiz arttırımını veya açıklamasını daha öne alabiliriz OCAK 24 tarihinde gerekli açıklama yapılacak dedi.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkür ederim bana sorarsanız nisan ayında büyük patlamalar gelicek

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
btcde analiz işlemez shortcuları patlatmak isterlerse patlatır longcuları patlatmak isteyenleri patlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...