Süper Üye
teşekkürler reis paylaşıcam diyodun yetkililer izin verdimi
Evet uygun şekilde yayınlarsan sorun olmaz denditeşekkürler reis paylaşıcam diyodun yetkililer izin verdimi
genede her analizin sonuna ytd yaz ne olur ne olmaz uyuz birisi çıkarYatırım önerisi vermiyorum forum kuralları çerçevesinde BTC analizi atıp sizi bilgilendireceğim buna göre coinlere yatırım yapıp yapmamak size kalmış arkadaşlar.
hocam bu yorumunu görerek cevap verilecek tek kişinin (bu konu hakkında) sen olduğunu düşündüm. şu zamanlarda birbirimize coin yakalayıp sepetimizi genişletmemiz ve 5-6 coine bağlı kalmamız gerekiyoryazın ıcın tesekkurler 2yıldır piyasadayım piyasanın bana öğrettiği tek yön paranın ve habelerlerin piyasaları istediği yöne çıkması ınsanlara bunu soyledıgınde alıcı ve satıcı talep baskısı diyorlar ama bence yanlış 1 aralıktan dan beri piyasa düşüş döneminde kim nasıl istiyorsa ona göre şekil veriyor
burada yt vermek yasak kankahocam bu yorumunu görerek cevap verilecek tek kişinin (bu konu hakkında) sen olduğunu düşündüm. şu zamanlarda birbirimize coin yakalayıp sepetimizi genişletmemiz ve 5-6 coine bağlı kalmamız gerekiyor