Yatırım önerisi vermiyorum forum kuralları çerçevesinde BTC analizi atıp sizi bilgilendireceğim buna göre coinlere yatırım yapıp yapmamak size kalmış arkadaşlar.bilgi için sağ ol dostum yatırım yapmayi önericegin altcoin var mi
tamam hocam genede teşşekür ederim ben bir btc ile düşüniyim sağ olYatırım önerisi vermiyorum forum kuralları çerçevesinde BTC analizi atıp sizi bilgilendireceğim buna göre coinlere yatırım yapıp yapmamak size kalmış arkadaşlar.
FED enflasyona göre faiz arttırımını veya açıklamasını daha öne alabiliriz OCAK 24 tarihinde gerekli açıklama yapılacak dedi.FED faiz arttırımı yapmayacak gibi duruyor bu ayki toplantısında. Yaptıkları açıklama neticesinde Mart ayındaki toplantısında gelicek gibi faiz arttırımı. Buda ek bilgi olsun saygılarımla. Analiz için teşekkürler.
hocam peki sence nasıl bir durum geçebilir düşmesini mi bekliyorsun yükselmesini miFED enflasyona göre faiz arttırımını veya açıklamasını daha öne alabiliriz OCAK 24 tarihinde gerekli açıklama yapılacak dedi.
Analizde gerekli durumları yazdım grafikte ise geleceği yerleri çizerek hedef gösterdim.hocam peki sence nasıl bir durum geçebilir düşmesini mi bekliyorsun yükselmesini mi
hocam peki sence nasıl bir durum geçebilir düşmesini mi bekliyorsun yükselmesini mi
Arkadaşımızın grafikte de gösterdiği gibi FED açıklaması sonrası düşüşleri vs. tahmin edebiliriz.Analizde gerekli durumları yazdım grafikte ise geleceği yerleri çizerek hedef gösterdim.
hmm anladım hocam teşşekür ederim en iyisi beklemek galibaArkadaşımızın grafikte de gösterdiği gibi FED açıklaması sonrası düşüşleri vs. tahmin edebiliriz.
Analiz yaptık bakalım hedeflediğim yerlere gelecek mi ondan sonra konuşuruz işliyor mu işlemiyor mubtcde analiz işlemez shortcuları patlatmak isterlerse patlatır longcuları patlatmak isteyenleri patlatır
tam hedeflediğin yere geldi diye beklerken bir bakmışsın çinde bir şirket batmış btc kan ağlamış anadınnAnaliz yaptık bakalım hedeflediğim yerlere gelecek mi ondan sonra konuşuruz işliyor mu işlemiyor mu
Bekleyip göreceğiztam hedeflediğin yere geldi diye beklerken bir bakmışsın çinde bir şirket batmış btc kan ağlamış anadınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?