Bitcoin Kazanmak Bu Kadar Kolay Mı? - CryptoTab Browser Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu tarayıcıyla kolaymış. Başta ben de inanmadım fakat bu mesajı yazarken bile kazım yapıyor. Ayrıca sistem tamamen güvenli, ödeme testi olarak 2 tlyi btc wallet hesabına aktardılar. Detaylı yardım almak, soru sormak isteyenler özel mesajdan ulaşabilirler.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
yeteri kadar sermayen var ise ve tam zamanında yaparsan baya kazandırır. arkadaşım bankadan 35 bin tl kredi çekmişti bitcoin 30bin tl iken 30 bin tl yi bitcoin e bastı kalan 5 bin tl ile de kredi taksitlerini ödedi 2017 aralık 15-20 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam bitcoin mximum 80 bin tl ye çıktığında sattmadı birden düşüşe geçti bitcoin 74 bin de sattı hepsini taksitleri ödedikten sonra kalan 25 bin tl kredisini kapattı elinde temiz 49 bin tl kaldı. 80 bin tl de iken satsaydı 55 bin tl olacaktı ama insan bilemiyo işte.

daha sonra da 20 bin tl lik rig kurdu onlarla da madene girdi 20 bin tl yi fazlasıyla çıkarttı, şuan bitroin ve etherium fiyatları düşük olduğu için maden kapalı elektrik faturasını bile zor çıkardığı için bekliyor tekrar yükselince yapacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...