Bitcoin madenciliği yapmak istiyorum fakat aklıma yatmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Bitcoin kasmak istiyorum ama 20.000 tl yi 5 yılda çıkartıcak bişey yani havaya değil yere baksam 5 yılda bulurum o parayı zaten mantıklı bi yol öneriniz var mı

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ne istediğin anlaşılmıyor daha düzgün bir anlatım biçimiyle yazar mısın lütfen, noktalama işaretleri yok biraz dikkat edelim lütfen anlamak için 20 defa okumak zorunda kalıyoruz!

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
mining bitcoin is no longer really profitable tbh unless you invest a lot of money into it

Üye
8 HİZMET YILI
bitcoin madenciliği uzun vadede gelir edebiliceğiniz bir iş fakat ekipmanlarınızın üst düzeyde olması yetmediği gibi 1 den fazla üst düzey ekipmanınız olması gerekiyor ki buda çok maddi yönden yatırım işine giriyor eğer buna ayırıcak bir bütceniz varsa yapılabilir

Üye
6 HİZMET YILI
bitcoin kasma yolları var youtube da araştır bir de cointürk.com sitesine göz at

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sistemin sağlam değilse girme derim benim arkadaşım eskiden yapıyordu ekran kartı 2080 2 ekran kartı 1080 2 kartla yapıyordu haftada diyelim ki 130 140 dolar kazandın tl bazına vuruyorsun 416 elektirik faturasını işin içine katıyorsun 80 tl civarı kalıyo sana 300 tl civarı (eskiden yaptığı için doları 3.5 aldım)
+ olarak ekran kartın sıkıntı cıkarabilir pcde sıkıntı çıkabilir çünkü pcyi uzun vade hiç kapatmıyorsun gibi gibi aksaklıklar yatırım amaçlı yapmayacaksan hiç yapma derim ama kafaya koyduysan 100k üstü bi bütçen varsa girebilirsin piyasasına.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
mineirar bitcoin hoje em dia nao vale a pena mais

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I think the best way would be to have a single computer, preferably '' great '', to farm btc 24hrs a day. You will probably get the money ahead of time.

Üye
5 HİZMET YILI
benim kafama yatmadı pek mantıklı gelmiyor parası olup sağlam sistem kuranlara yarar ve uzun vadede getirisi olur yine zenginin yüzü güler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bende ne dediğini pek anlamadım ama youtube da falan tonla video var aradığını orda bulabilirsin bence bitcoin kasma vs.

Üye
5 HİZMET YILI
Tôi nghĩ bạn cố gắng giao dịch tiền xu
Post automatically merged:

I think you try to trade coin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka bitcoin üretmek artık para getirmiyor o ortam rutubet yapıyor elektrik faturası falan var tavsiye etmem ama illa kasmak istiyorsan youtubede kısa bir araştırmayla bulabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
bunların degeri neye göre hesaplanıyor belli degil riskli iş

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
donanım arşivinin videosunu izledim güzel bir sistemle bir haftalık bir süre çerçevesinde bitcoin madenciliği yapıyordu ve elde ettiği para güzel değildi. eğer daha iyi bir sistemin yoksa tavsiye etmem. Teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
benim kuzenim 2010 dan kalma laptopla yapmayı denedi internetten programla laptopu açılmıyor şuan iyi bir sistemin olması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...