Sürpriz bekliyorum ben herkesi şaşırtabilirGeçen seneden beri yüzüm gülmedi bi yükselmedi sizce btc son durum ne olur
kanka kimin yüzü güldü ki geçen yıldan beri söylesene asdfasGeçen seneden beri yüzüm gülmedi bi yükselmedi sizce btc son durum ne olur
birden çöküşüde olabilir kara geçtikçe koyduğunuz ana parayı çekin en azından karınızdan zarar etmiş olursunuzustam bu aralar karışık rus ukrayna savaşı yüzünden fiyatı düşük olan alt coinlerden al koy kenara
valla kankam benim tavsiyem herzaman uzun vade üzerinde kısa vadede kazanmak için şanslı olman lazımbirden çöküşüde olabilir kara geçtikçe koyduğunuz ana parayı çekin en azından karınızdan zarar etmiş olursunuz
düşer büyük ihtimalGeçen seneden beri yüzüm gülmedi bi yükselmedi sizce btc son durum ne olur
Btc bir anda kazandırmaz yıllar arasındaki fiyat değişikliğine bir bak derim.Hemen kazanmak istiyorsan başka coinlere veya başka şeylere yönelmelisin benceGeçen seneden beri yüzüm gülmedi bi yükselmedi sizce btc son durum ne olur
bro kripto bu her an her şey olabilir önemli olan vaktinde yakalamakGeçen seneden beri yüzüm gülmedi bi yükselmedi sizce btc son durum ne olur