bitcoine yatırım yapmak mantıklımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eskiden yatırım yapılırdı be kankam şimdi aldı gidiyor bir yandan da verdi düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bitcoin Yerine Hisse Al bim den A 101 den migros dan Hisse Al daha Kaarli olur

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
- Merkezi bir banka tarafından basılmaması,
- Bir hükümet tarafından düzenlenmemesi ya da faturalandırılmaması,
- İşlemlerin yalnızca çevrimiçi gerçekleşmesi ve dijital imza ile korunması,
Peki bu kadar yatırım yapılan ve büyük paralar kazandıran şeylere devlet neden el atmıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bitcoin Yerine Hisse Al bim den A 101 den migros dan Hisse Al daha Kaarli olur
saçmalık uzun vade için geçerli kar oranı çok düşük
Post automatically merged:

Peki bu kadar yatırım yapılan ve büyük paralar kazandıran şeylere devlet neden el atmıyor
hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilir

hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilir

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
saçmalık uzun vade için geçerli kar oranı çok düşük

Pek bilgim yok yani bu kadar büyük paralar dönüyor işin içinde devletin olması alzım bence

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Şu Dönemde Mantıklı deil Çünkü Yükseliyor Ve Şuan Çok Yüksek Alınmaz Bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler hisse Karaborsa değil Sen bimden hisse alıyorsun yani bu demek Oluyorki BİM de Senin Hissen mevcut Ve bunu resmi sitelerden yapıyorsun google Bim hisse yazdığın zamanda Karşına çıkıyor Bunda bir Dolandırcılık Yada Para kaybı görmüyorum 12 Tl birşey Bunu alsam Ne almasam ne ama İleride Ne olucagını bilmiyoruz bitcoin 2010 yılında 800tl ikten şimdi 236.260,06 Tl ben bimden 12 tl hisse alıpta 4 5 sene sonra 4 5 milyar Olmiyacaıgın nerden biliceksin ? ileri Vadeli yatırım 12 tl seni zarara sokmaz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pek bilgim yok yani bu kadar büyük paralar dönüyor işin içinde devletin olması alzım bence
devlet değil ama devletten güçlü aileler sahip çıkıyor çıkarları doğrultusunda

beyler hisse Karaborsa değil Sen bimden hisse alıyorsun yani bu demek Oluyorki BİM de Senin Hissen mevcut Ve bunu resmi sitelerden yapıyorsun google Bim hisse yazdığın zamanda Karşına çıkıyor Bunda bir Dolandırcılık Yada Para kaybı görmüyorum 12 Tl birşey Bunu alsam Ne almasam ne ama İleride Ne olucagını bilmiyoruz bitcoin 2010 yılında 800tl ikten şimdi 236.260,06 Tl ben bimden 12 tl hisse alıpta 4 5 sene sonra 4 5 milyar Olmiyacaıgın nerden biliceksin ? ileri Vadeli yatırım 12 tl seni zarara sokmaz
bimin marketınde satacağı çok buyuk yeni bir şey lazım aşıyı satarsa sadece olr

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Uzun Vadeli Plan Kuruyorsan Bencede ALtına Yatırım Yapmanın Sana Daha Fazla Getirisi Olucaktır

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Düşmesini bekle şuanda Alman zarar olur az düşmesini bekle

Üye
5 HİZMET YILI
bitcoine yatırım yapmak detaylı incelersen akıllıca olabilir

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence mantıklı haftada 100 kazanırsın yatırdığın miktara göre

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
40.000 dolarları geçecek deniyor bende para olsa yatırım yapardım düşünmeden tabi senin bileceğin iş

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sanal paralar herzaman bir risk barındırır ama bu kazandırmayacağı anlamına gelmez.
Sanal paralara yatırım yaparak örnek olarak 1000tl miz olsun bu elimizdeki parayı bir gecede 100000tl de yapabiliriz aynı şekilde 1tlde yapabiliriz.
Bitcoin türevi coinler değer kaybına fazla uğramaz bunun başlıca nedeni dünya üzerinde sınırlı bir hacme sahiptir. Mesela TL yada USD istenildiği durumlarda merkez bankaları tarafından çoğaltırabilir dünya üzerindeki sayısı artabilir bununla birlikte para değer kaybeder ama bitcoin gelecek 100yıl için hep aynı sayıda kalacak ama bir coin şuan patlama yapmış tepe değerleri zorlarken almak kısa vadede ciddi zararlar getirebilir bunlar benim bilgilerim KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR......
Sadece bildiğim bir kaç noktayı size aktarmak istedim.
İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...