200 dolar mantıklı 210 dolar yapsan ne güzelValla 200 dolarımı yatırdım hayırlısı
Peki bu kadar yatırım yapılan ve büyük paralar kazandıran şeylere devlet neden el atmıyor- Merkezi bir banka tarafından basılmaması,
- Bir hükümet tarafından düzenlenmemesi ya da faturalandırılmaması,
- İşlemlerin yalnızca çevrimiçi gerçekleşmesi ve dijital imza ile korunması,
saçmalık uzun vade için geçerli kar oranı çok düşükBitcoin Yerine Hisse Al bim den A 101 den migros dan Hisse Al daha Kaarli olur
hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilirPeki bu kadar yatırım yapılan ve büyük paralar kazandıran şeylere devlet neden el atmıyor
hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilirPeki bu kadar yatırım yapılan ve büyük paralar kazandıran şeylere devlet neden el atmıyor
Pek bilgim yok yani bu kadar büyük paralar dönüyor işin içinde devletin olması alzım bencesaçmalık uzun vade için geçerli kar oranı çok düşük
Post automatically merged:
hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilir
Post automatically merged:
hangi devlet el atabilir ? bu deepweb de harcanan para izi surulemıyor bir varmış bir yokmuş olabilir
devlet değil ama devletten güçlü aileler sahip çıkıyor çıkarları doğrultusundaPek bilgim yok yani bu kadar büyük paralar dönüyor işin içinde devletin olması alzım bence
bimin marketınde satacağı çok buyuk yeni bir şey lazım aşıyı satarsa sadece olrbeyler hisse Karaborsa değil Sen bimden hisse alıyorsun yani bu demek Oluyorki BİM de Senin Hissen mevcut Ve bunu resmi sitelerden yapıyorsun google Bim hisse yazdığın zamanda Karşına çıkıyor Bunda bir Dolandırcılık Yada Para kaybı görmüyorum 12 Tl birşey Bunu alsam Ne almasam ne ama İleride Ne olucagını bilmiyoruz bitcoin 2010 yılında 800tl ikten şimdi 236.260,06 Tl ben bimden 12 tl hisse alıpta 4 5 sene sonra 4 5 milyar Olmiyacaıgın nerden biliceksin ? ileri Vadeli yatırım 12 tl seni zarara sokmaz
hemde garanti paran değer kaybetmezUzun Vadeli Plan Kuruyorsan Bencede ALtına Yatırım Yapmanın Sana Daha Fazla Getirisi Olucaktır
bitcoin bence de bir yerde patlak verecek ama nerde beklıyoruzbence zararlı benim fikrim de siz ne düşünüyorsunuz ?
çok beklemenın bır manası yok ama bekleDüşmesini bekle şuanda Alman zarar olur az düşmesini bekle