Bitexen güvenlir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanıt nerde kanıtın varmı
hocam valla bu devirde hic kimse birine bedavaya para vermez ve ustelik bitcoin gibi bir mecraya uye olurken senden herhangi bir onemli bilgi istemiyor ve soyle dusun bir para birimi millete bedava dagitiliyor ve hala degeri yukselmeye devam ediyor boyle bir sey mumkun mu sence

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
hocam valla bu devirde hic kimse birine bedavaya para vermez ve ustelik bitcoin gibi bir mecraya uye olurken senden herhangi bir onemli bilgi istemiyor ve soyle dusun bir para birimi millete bedava dagitiliyor ve hala degeri yukselmeye devam ediyor boyle bir sey mumkun mu sence
Yeni olduğu için yapılan bir dağıtım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir çok arkadaşım araştırıp para yatırdılar aptal insanlar değiller güvenilir olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bitexene üye oldu TC kimlik bilgiler ve adres istediler bende verdim ve onaylandı yarın öbür gün bunlar bilgilerimizi bir yerde paylaşır mı ve ya TC kimlik üzerinden hesap açabilirler mi kısaca güvenlir mi?
Kanka bence bunun gibi sitelerin böyle bilgileri istemesi normal çünkü insanlar 2349320 tane fake hesap açıp zengin olurdu fakat ben hiçbir şekilde güvenmiyor bir gün dexleaks.com gibi hacklenirse kimlik dataları gider

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
"Bize kimlik ve ikametgahını ver sana para verelim" , sence bunun altında yatan bir numara yok mu? yok ituye bağlıymış devlet onaylıymış bunlar hikaye, bu devlet neleri onayladı da onlardan yandı sanal paraya mı güven sağlayacak.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
"Bize kimlik ve ikametgahını ver sana para verelim" , sence bunun altında yatan bir numara yok mu? yok ituye bağlıymış devlet onaylıymış bunlar hikaye, bu devlet neleri onayladı da onlardan yandı sanal paraya mı güven sağlayacak.
Şimdiye kadar kripto paradan dolandırılan gördünüz mü?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güvenli olduğunu düşünüyorum bende ya sıkıntı olmaz endişelenme

Üye
8 HİZMET YILI
ya şimdi o adamın merhametine bağlı eğer saygındeğer bir adamsa bilgilerin onu ilgilendirmez kanına şeytan girerse açıkçası iş değişebilir

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şua ana kadar olumsuz bir şey duymadım. Devlet destekli sonuçta. ne kadar olumsuz bir durum olabilir ki.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mydexpay'in yanında bitexen de hacklenmemiş miydi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...