Onaylı Üye
110 tl icin bilgilerini satmaya degmez
Kanıt nerde kanıtın varmı110 tl icin bilgilerini satmaya degmez
hocam valla bu devirde hic kimse birine bedavaya para vermez ve ustelik bitcoin gibi bir mecraya uye olurken senden herhangi bir onemli bilgi istemiyor ve soyle dusun bir para birimi millete bedava dagitiliyor ve hala degeri yukselmeye devam ediyor boyle bir sey mumkun mu senceKanıt nerde kanıtın varmı
Yeni olduğu için yapılan bir dağıtım.hocam valla bu devirde hic kimse birine bedavaya para vermez ve ustelik bitcoin gibi bir mecraya uye olurken senden herhangi bir onemli bilgi istemiyor ve soyle dusun bir para birimi millete bedava dagitiliyor ve hala degeri yukselmeye devam ediyor boyle bir sey mumkun mu sence
Kanka bence bunun gibi sitelerin böyle bilgileri istemesi normal çünkü insanlar 2349320 tane fake hesap açıp zengin olurdu fakat ben hiçbir şekilde güvenmiyor bir gün dexleaks.com gibi hacklenirse kimlik dataları giderMerhaba arkadaşlar bitexene üye oldu TC kimlik bilgiler ve adres istediler bende verdim ve onaylandı yarın öbür gün bunlar bilgilerimizi bir yerde paylaşır mı ve ya TC kimlik üzerinden hesap açabilirler mi kısaca güvenlir mi?
çok doğru verilen bilgiler bu yüzden isteniyor, 350 tane gta V alan millettizKanka bence bunun gibi sitelerin böyle bilgileri istemesi normal çünkü insanlar 2349320 tane fake hesap açıp zengin olurdu
çok doğru verilen bilgiler bu yüzden isteniyor, 350 tane gta V alan millettiz![]()
Şimdiye kadar kripto paradan dolandırılan gördünüz mü?"Bize kimlik ve ikametgahını ver sana para verelim" , sence bunun altında yatan bir numara yok mu? yok ituye bağlıymış devlet onaylıymış bunlar hikaye, bu devlet neleri onayladı da onlardan yandı sanal paraya mı güven sağlayacak.
Kripto para olmasa da böylesini vaadedip milyonları kaçıran bi tosun gördüm. Aynı yöntemi bir daha yemez bu halk farklı şeylerle gelmeleri normalŞimdiye kadar kripto paradan dolandırılan gördünüz mü?