Bitiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç uzatmadan olayları anlatıcam yaşım 14 anadolu lisesinde 10. sınıfım fakat gelecekte ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne zaman kendimi düşünsem bi boşluğa düşüyorum çevremde derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok okuldan arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar bende burda anlatayım dedim en azından sanaldan birisi beni yargılasada umrumda olmaz dediğim gibi gelecekte ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok yazılım düşünüyodum fakat daha yerimden kalkıp kendim için birşeyler yapmaya erinir oldum yanımda olacak kimse yok bazen insan tek başına dağ olamıyor elbet birilerine ihtiyaç duyuyor yanımda birilerinin durup bana destek çıkmasını istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım en azından kendimi değiştirmek için (boş konuştuysam kusura bakmayın)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dine yönelebilirsin kardeşim biraz huzura ihtiyacın war, sonrasında iyi olduğun şeylerin peşinden koşabilirsin, kaldı ki dine yönelmen için üşenmemen gereksiz olur

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
okumak değilde meslek alanında meslek seç bence kardeşim şuan ipini koparan okuyor sonra atanmayı bekliyor atanamıyor iş bulamıyor sanayiye git motor ustası ol kaportacı ol kasap ol berber ol onlarda emin ol daha çok para var ve bizaman sonra rahat olur patron olursan falan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Okul daki rehber hocana içini dök her okulda vardır rehberlik ve psikolojik danışman hocaları kendimden biliyorum iyi gelicektir.Bende aynı şeyleri yaşadım meslek konusunda ise meslek testleri var holland, testanket gir çöz kendini hangi alanda mutlu hissediceksen o yönde ilerle daha çok şey yazardım da üşendim kısa ve net söylediklerim, dediklerimi yap
Post automatically merged:

Dediklerimi bi düşün ve yap ek olarak konuşmak istersen veya yardımcı olabileceğim bir konu varsa PM den yaz yanlış anlamam yargılamam ben de o dönemlerden geçtim kötü şeyler yaşadım ettim kendimden biliyorum nasıl olduğunu yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:
ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendine yeni hobiler edin spora yönel

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sana tavsiyem spora başlamalasın hem ordanda yeni arkadaşlıklar dostlar edinebilirsin hem spor yaptıkça ki branşa göre değişir özgüven kazanırsın

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Spor'a başlayıp özgüven elde edebilirsin ileride çok işine yarar gelişme çağındasın kemiklerin gelişiyor sporla birlikte daha hızlı geliştirirsin kaslarını ve meslek edinmeni öneririm eğer okuduğun bölüm kötü ise ilerde bir işine yaramaz ben orta okul terkim ve meslek öğreniyorum şuan da maaşım 5.500 alıyorum eline meslek almaya bak sporunu unutma.

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
spor yap ve bi hobin varsa onla ilgili bir meslek öğrenebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kendine biraz zaman ayır kafanı boşaltmaya çalış bir psikologa git yada en yakın arkadaşına içini dök,boşalt
Hobi olarak ilgilendiğin mesleklere yönel yazılım istiyorum diyorsun bir ucundan tutup öğrenmeye başla

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle spora başla ve kendine güven önem ver gerisi inan geliyor.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yalnız değilsin bende aynı şekil. Senden tek farkım sadece biraz daha büyük olmam. Sana bir önerim var hiçbir şeyi düşünme bırak annen baban baksın sana üniversiteye geçene kadar üniversiteye geçince zaten olaylar kendiliğinden gerçekleşecek.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
destekleriniz için sağolun şuanda yavaştan yazılıma girişmeye başladım uykumu düzenleyip program yapacağım 2 3 aya kalmaz spora gitmeyide planlıyorum düşünceleriniz için gerçekten teşekkürler

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bir insanın kendini her günün başlangıcında ve bitişinde telkinlemesi gerek. Sen bu dünyada teksin ve daima pozitif enerjiyi, güzellikleri kendine çekmelisin. Hobilerine daha çok ağırlık verip standart işlerden ziyade daha farklı alanlara yönelmelisin. Rafineride, sanayide, kafede çalışmak zorunda değilsin. Kendin için en iyi olanı seçip onun üzerine yönelmelisin.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka spora başla bu derdini annene yada babana anlat sana yardımcı olurlar bu 14 yaşında bu kadar kendine içine kapanman çok saçma yani
dışarı çık basketboll oyna tek başına tak kulaklığı yada sabahları erken kalkmaya çalış kendine bi düzen kurmadan başlayabilirsin sabah 7 de kalk yemek ye kafanı yıka güzel bi spor yap sonra okula git mis gibi

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
14 yaşındasın bitiksin hmmm. Şimdi biz ilk insanlar değiliz yaşadığımız yüz yıla gelene kadarda bir sürü bilgi derlenip toplanmış ve ortaya şöyle sonuçlar çıkmış seninle paylaşıyorum iyi dinle ; 13 14 yaş blue çağ veya ergenliğe giriş oluyor senin yazmış olduğun belirtiler bana orta yaş depresyonunu hatırlattı orta yaş bunalımı diye de geçiyor ama sen 14 yaşındasın düz 15 yapalım yada.

15 yaşın da tanımaya çalıştığın bu dünyayı yani 15 yıl önce gözlerini açtığın bu dünyayı hiç merak ettin mi ? İnsanlar neler yapmış neler yapıyor neler yapmakta vs vs vs veya insanlar hoşuna gitmiyorsa dünya tarih vs hoşuna gitmiyorsa belki teknoloji bilim vs hoşuna gider bunları araştırmanı önerebilirim makaleler okumanı kitaplar okumanı veya bilgisayardanda artık kitap okunabiliyor vs gibi. Bu yaşta canını sıktığın şeyler bana göre altını tekrar çiziyorum bana göre '' ceviz kabuğunu doldurmaz '' ama dert tabi sahibine ağır gelir miş bana biraz hobilerini anlat dertleşiriz çocuk adam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Böyle sanaldan birilerinin tafsiyeleri ,önerileriyle falan bişeyler olucağını düşünmüyorum o yüzden profösyenel destek almanı öneririm emin ol çok iyi gelicektir ve sakın ön yargıyla yaklaşma herkes böyle dönemlerden geçer normal bir durum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hobilerim aslında yok sadece bilgisayar başında vakit geçiriyorum önceden nerdeyse günde en az 3 saat dışarıda arkadaşlarla takılırdım fakat onlarda puf oldu gitti

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hobilerim aslında yok sadece bilgisayar başında vakit geçiriyorum önceden nerdeyse günde en az 3 saat dışarıda arkadaşlarla takılırdım fakat onlarda puf oldu gitti
Üzme canını biz de pc de takılıyorduk ama şunu unutma pc de geçirdiğin vakit kadar kendin için de vakit harca

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Senden 13 yaş büyüğüm liseyi bitiremedim kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...