Okul daki rehber hocana içini dök her okulda vardır rehberlik ve psikolojik danışman hocaları kendimden biliyorum iyi gelicektir.Bende aynı şeyleri yaşadım meslek konusunda ise meslek testleri var holland, testanket gir çöz kendini hangi alanda mutlu hissediceksen o yönde ilerle daha çok şey yazardım da üşendim kısa ve net söylediklerim, dediklerimi yapHiç uzatmadan olayları anlatıcam yaşım 14 anadolu lisesinde 10. sınıfım fakat gelecekte ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne zaman kendimi düşünsem bi boşluğa düşüyorum çevremde derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok okuldan arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar bende burda anlatayım dedim en azından sanaldan birisi beni yargılasada umrumda olmaz dediğim gibi gelecekte ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok yazılım düşünüyodum fakat daha yerimden kalkıp kendim için birşeyler yapmaya erinir oldum yanımda olacak kimse yok bazen insan tek başına dağ olamıyor elbet birilerine ihtiyaç duyuyor yanımda birilerinin durup bana destek çıkmasını istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım en azından kendimi değiştirmek için (boş konuştuysam kusura bakmayın)
Dediklerimi bi düşün ve yap ek olarak konuşmak istersen veya yardımcı olabileceğim bir konu varsa PM den yaz yanlış anlamam yargılamam ben de o dönemlerden geçtim kötü şeyler yaşadım ettim kendimden biliyorum nasıl olduğunu yardımcı olmak isterimHiç uzatmadan olayları anlatıcam yaşım 14 anadolu lisesinde 10. sınıfım fakat gelecekte ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne zaman kendimi düşünsem bi boşluğa düşüyorum çevremde derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok okuldan arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar bende burda anlatayım dedim en azından sanaldan birisi beni yargılasada umrumda olmaz dediğim gibi gelecekte ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok yazılım düşünüyodum fakat daha yerimden kalkıp kendim için birşeyler yapmaya erinir oldum yanımda olacak kimse yok bazen insan tek başına dağ olamıyor elbet birilerine ihtiyaç duyuyor yanımda birilerinin durup bana destek çıkmasını istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım en azından kendimi değiştirmek için (boş konuştuysam kusura bakmayın)
hobilerim aslında yok sadece bilgisayar başında vakit geçiriyorum önceden nerdeyse günde en az 3 saat dışarıda arkadaşlarla takılırdım fakat onlarda puf oldu gitti14 yaşındasın bitiksin hmmm. Şimdi biz ilk insanlar değiliz yaşadığımız yüz yıla gelene kadarda bir sürü bilgi derlenip toplanmış ve ortaya şöyle sonuçlar çıkmış seninle paylaşıyorum iyi dinle ; 13 14 yaş blue çağ veya ergenliğe giriş oluyor senin yazmış olduğun belirtiler bana orta yaş depresyonunu hatırlattı orta yaş bunalımı diye de geçiyor ama sen 14 yaşındasın düz 15 yapalım yada.
15 yaşın da tanımaya çalıştığın bu dünyayı yani 15 yıl önce gözlerini açtığın bu dünyayı hiç merak ettin mi ? İnsanlar neler yapmış neler yapıyor neler yapmakta vs vs vs veya insanlar hoşuna gitmiyorsa dünya tarih vs hoşuna gitmiyorsa belki teknoloji bilim vs hoşuna gider bunları araştırmanı önerebilirim makaleler okumanı kitaplar okumanı veya bilgisayardanda artık kitap okunabiliyor vs gibi. Bu yaşta canını sıktığın şeyler bana göre altını tekrar çiziyorum bana göre '' ceviz kabuğunu doldurmaz '' ama dert tabi sahibine ağır gelir mişbana biraz hobilerini anlat dertleşiriz çocuk adam
Üzme canını biz de pc de takılıyordukhobilerim aslında yok sadece bilgisayar başında vakit geçiriyorum önceden nerdeyse günde en az 3 saat dışarıda arkadaşlarla takılırdım fakat onlarda puf oldu gitti
nası yani şuan hala okuyo musunSenden 13 yaş büyüğüm liseyi bitiremedim kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?