Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hangi serverde deniyorsunuz ?
hocam menada deniyorum hilesiz bir sıkıntı olmuyor ama hileyle denediğim zaman karakter seçtikten sonraki yükleme menüsü bitince otomatik atıyot oyundan pcye restart attım tekrar denicem şimdi
Edit:Yine atmaya devam ediyor hocam ayrıca steamden değil sitesindeki clientden oynuyoum hocam ve pc açılınca wallpaper engine da açılıyor o da msi afterburner gibi etki eder mi onuda kapatıyorum ben ama hala aynı hocam eğer müsaitsen dcde ekran paylaşımı ile gösterebilirim sorunu

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hocam menada deniyorum hilesiz bir sıkıntı olmuyor ama hileyle denediğim zaman karakter seçtikten sonraki yükleme menüsü bitince otomatik atıyot oyundan pcye restart attım tekrar denicem şimdi
Edit:Yine atmaya devam ediyor hocam ayrıca steamden değil sitesindeki clientden oynuyoum hocam ve pc açılınca wallpaper engine da açılıyor o da msi afterburner gibi etki eder mi onuda kapatıyorum ben ama hala aynı hocam eğer müsaitsen dcde ekran paylaşımı ile gösterebilirim sorunu
MaskeliHileci#6075 Ekleyip arkadaşla iletişime geç discorddan.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
MaskeliHileci#6075 Ekleyip arkadaşla iletişime geç discorddan.
tmdır hocam teşekkür ederim.
Hocam maskelihileci daha online olmadı ama ben oyunu tam ekran pencereli modda oynuyorum ve tam ekran optimizasyonlarını kapatmıştım bundan kaynaklanabilir mi sorun ?
Edit:Hocam hallettim tamda tahmin ettiğim gibi tam ekran optimizasyonları etkinliştirdim ve tam ekranda oyuna girnce sorun çözüldü :D hile için teşekkürler seviliyorsunuz <3

Son düzenleme:

ex1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
selamlar
ben hile ile oyuna girmek istediğim zaman hile menüsü gelmiyor normal şekilde giriyor oyuna bir türlü halledemedim sebebi nedir acaba

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
selamlar
ben hile ile oyuna girmek istediğim zaman hile menüsü gelmiyor normal şekilde giriyor oyuna bir türlü halledemedim sebebi nedir acaba
Directx 9 & 11 yükleyin. Msi After Burner gibi oyun üzerine çizim yapan program varsa kapatın.

• Like
Tepkiler: ex1
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hey. Thx for hax... but how to use NPC shop?
Go to npc shop which u will be able to sell your items. After that open sell menu in npc shop, then open our menu and press Sell All Items to Npc Shop button. It will sell all your inventory items (not your equipped items and protected inventory items) to npc shop.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
başkanım evo pvp serverindeki hile ne durumda çalışmıyor şuan konu da kapatılmış galiba hile birdaha aktif olmayacak gibi bize bilgi verir misin başkanım evo hilesini bekliyoruz 4 arkadaş

ex1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
başkan directx i indirdim ama GetLastError():7 yazıyor bu bir hata mı acaba
Post automatically merged:

spam yaptığım için çok üzgünüm fakat hile menüsünü bir türlü açamadım yardım alabiliceğim birisi varmı acaba ?

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
başkan directx i indirdim ama GetLastError():7 yazıyor bu bir hata mı acaba
Post automatically merged:

spam yaptığım için çok üzgünüm fakat hile menüsünü bir türlü açamadım yardım alabiliceğim birisi varmı acaba ?
Gerekli açıklamayı yorumlarda yaptım. Temp klasörünü temizle, bilgisayarı yeniden başlat ve Discord & Msi After Burner gibi oyun üstüne çizim yapan bir program varsa KAPAT. İyi forumlar.

• Like
Tepkiler: ex1
fujiwara fan
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I played Black desert a long time ago when it was free for a while, I will try to get it again to test this cheat

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
sen muazzam bir detaysın kaç gündür güncellenmesini bekliyorum

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...