- Yasaklandı
-
- #3,821
Hocam hileyle karakter seçme menüsünden karakterimi seçip giriş yapmaya çalıştığımda oyundan atıyor ne yapmam gerekiyor ?Directx 9 & 11 yükleyin. Ek olarak msi after burner açıksa kapatın.
Hangi serverde deniyorsunuz ?Hocam hileyle karakter seçme menüsünden karakterimi seçip giriş yapmaya çalıştığımda oyundan atıyor ne yapmam gerekiyor ?
hocam menada deniyorum hilesiz bir sıkıntı olmuyor ama hileyle denediğim zaman karakter seçtikten sonraki yükleme menüsü bitince otomatik atıyot oyundan pcye restart attım tekrar denicem şimdiHangi serverde deniyorsunuz ?
MaskeliHileci#6075 Ekleyip arkadaşla iletişime geç discorddan.hocam menada deniyorum hilesiz bir sıkıntı olmuyor ama hileyle denediğim zaman karakter seçtikten sonraki yükleme menüsü bitince otomatik atıyot oyundan pcye restart attım tekrar denicem şimdi
Edit:Yine atmaya devam ediyor hocam ayrıca steamden değil sitesindeki clientden oynuyoum hocam ve pc açılınca wallpaper engine da açılıyor o da msi afterburner gibi etki eder mi onuda kapatıyorum ben ama hala aynı hocam eğer müsaitsen dcde ekran paylaşımı ile gösterebilirim sorunu
tmdır hocam teşekkür ederim.MaskeliHileci#6075 Ekleyip arkadaşla iletişime geç discorddan.
Directx 9 & 11 yükleyin. Msi After Burner gibi oyun üzerine çizim yapan program varsa kapatın.selamlar
ben hile ile oyuna girmek istediğim zaman hile menüsü gelmiyor normal şekilde giriyor oyuna bir türlü halledemedim sebebi nedir acaba
Directx 9 & 11 yükleyin. Msi After Burner gibi oyun üzerine çizim yapan program varsa kapatın.
Go to npc shop which u will be able to sell your items. After that open sell menu in npc shop, then open our menu and press Sell All Items to Npc Shop button. It will sell all your inventory items (not your equipped items and protected inventory items) to npc shop.Hey. Thx for hax... but how to use NPC shop?
Gerekli açıklamayı yorumlarda yaptım. Temp klasörünü temizle, bilgisayarı yeniden başlat ve Discord & Msi After Burner gibi oyun üstüne çizim yapan bir program varsa KAPAT. İyi forumlar.başkan directx i indirdim ama GetLastError():7 yazıyor bu bir hata mı acaba
Post automatically merged:
spam yaptığım için çok üzgünüm fakat hile menüsünü bir türlü açamadım yardım alabiliceğim birisi varmı acaba ?
Gerekli açıklamayı yorumlarda yaptım. Temp klasörünü temizle, bilgisayarı yeniden başlat ve Discord & Msi After Burner gibi oyun üstüne çizim yapan bir program varsa KAPAT. İyi forumlar.
I will add a button for language select. I will add Korean, Japenese, Chineese language supports on next patch. It seems time to add more font on the menu for display correct item names.it still not showing special character.
(http://imgur.com/SdvYcuG)
if you need i can provide jp server account but you may need vpn to connect.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?