verdiginiz bilgilendirme için çok teşekkür ederm .... Yanlız cahilliğime verin enim bir kaç sorumdaha olucak sizide yormak istemiyorum ama . Ben hilede saldırı hızı artsın at hızlı kossun yada ışınlansın gibi düşüncem yok . benım tek düşüncem oto atak yapsın karakteri slota bıraktıgımda kendi kendine legal gibi atak yapıp kutu toplasa yeter acaba bu dedıgım sey hilemizde mevcutmudur. ilk defa hile kullanacagımdan dolayı bilgim olmadıgından soruyorum lütfen mazur görünGüncelleniyor hile, konuda çalışıyor yazmasına bakma. Ek olarak ban yedim diyen arkadaşlar zaten hilenin şuan MENA da açık olmasının nedeni ban testinin yapılması. Umarım konuda yazmasına rağmen aptal gibi asıl hesaplarınızla girip oynamadınız...
Peki ne zaman dedected olmayan sürüm gelecek menaya? Kapayim hileyi o zamanDediğim gibi 4 günlük veri benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan dolayı yabancı testerler bir aydır yan serverlerde deniyor. Çünkü hile ilk eu & na serverinde detected oldu. Şuan onlarda hiçbir problem yok 1 aydır takır takır yeni özelliklerle kullanıyorlar. O arkadaşlara eklediğim şeyleri yavaş yavaş menaya da ekliyorum. Hesabınız muhtemelen bir sonraki yama ban yiyecek ama endişe etmeyin. Çözeceğiz
They are investigating in menamenada hile kullanmak sıkıntı değilmi ? fark edilmezmiyiz kolayca
hileyi kullanıyorsunuz beni bilgilendirebilirmisiniz . afq bırakıp legalbir görüntü seklinde oto atak yapabılıyormuyuz ?Peki ne zaman dedected olmayan sürüm gelecek menaya? Kapayim hileyi o zaman
¿you mean go out of attack speed and go back to your normal state?verdiginiz bilgilendirme için çok teşekkür ederm .... Yanlız cahilliğime verin enim bir kaç sorumdaha olucak sizide yormak istemiyorum ama . Ben hilede saldırı hızı artsın at hızlı kossun yada ışınlansın gibi düşüncem yok . benım tek düşüncem oto atak yapsın karakteri slota bıraktıgımda kendi kendine legal gibi atak yapıp kutu toplasa yeter acaba bu dedıgım sey hilemizde mevcutmudur. ilk defa hile kullanacagımdan dolayı bilgim olmadıgından soruyorum lütfen mazur görün
yes normal state and oto atak¿you mean go out of attack speed and go back to your normal state?
Hayır, bahsettiğiniz bir biçimde bot hilemizde şuanlık mevcut değil. İleride eklemeyi düşünüyorum.verdiginiz bilgilendirme için çok teşekkür ederm .... Yanlız cahilliğime verin enim bir kaç sorumdaha olucak sizide yormak istemiyorum ama . Ben hilede saldırı hızı artsın at hızlı kossun yada ışınlansın gibi düşüncem yok . benım tek düşüncem oto atak yapsın karakteri slota bıraktıgımda kendi kendine legal gibi atak yapıp kutu toplasa yeter acaba bu dedıgım sey hilemizde mevcutmudur. ilk defa hile kullanacagımdan dolayı bilgim olmadıgından soruyorum lütfen mazur görün
bilgilendirdigin için teşekküler <3Hayır, bahsettiğiniz bir biçimde bot hilemizde şuanlık mevcut değil. İleride eklemeyi düşünüyorum.
Anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz, siz ban yiyeceksiniz ki biz detectin nerde olduğunu bulalım. Konuyada yazdık detect olduğunu Mena da. Kendi hesaplarınızda kullanmayın yeni hesap açın dedik.ban atıyor beyle denemeyin hesabınıza yazık olur
sadece kurucuya açıkken nasıl kullanıyorlar ben onu anlamıyorumAnlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz, siz ban yiyeceksiniz ki biz detectin nerde olduğunu bulalım. Konuyada yazdık detect olduğunu Mena da. Kendi hesaplarınızda kullanmayın yeni hesap açın dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?