Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güncelleniyor hile, konuda çalışıyor yazmasına bakma. Ek olarak ban yedim diyen arkadaşlar zaten hilenin şuan MENA da açık olmasının nedeni ban testinin yapılması. Umarım konuda yazmasına rağmen aptal gibi asıl hesaplarınızla girip oynamadınız...
verdiginiz bilgilendirme için çok teşekkür ederm .... Yanlız cahilliğime verin enim bir kaç sorumdaha olucak sizide yormak istemiyorum ama . Ben hilede saldırı hızı artsın at hızlı kossun yada ışınlansın gibi düşüncem yok . benım tek düşüncem oto atak yapsın karakteri slota bıraktıgımda kendi kendine legal gibi atak yapıp kutu toplasa yeter acaba bu dedıgım sey hilemizde mevcutmudur. ilk defa hile kullanacagımdan dolayı bilgim olmadıgından soruyorum lütfen mazur görün

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dediğim gibi 4 günlük veri benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan dolayı yabancı testerler bir aydır yan serverlerde deniyor. Çünkü hile ilk eu & na serverinde detected oldu. Şuan onlarda hiçbir problem yok 1 aydır takır takır yeni özelliklerle kullanıyorlar. O arkadaşlara eklediğim şeyleri yavaş yavaş menaya da ekliyorum. Hesabınız muhtemelen bir sonraki yama ban yiyecek ama endişe etmeyin. Çözeceğiz :thinkie:
Peki ne zaman dedected olmayan sürüm gelecek menaya? Kapayim hileyi o zaman

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
menada hile kullanmak sıkıntı değilmi ? fark edilmezmiyiz kolayca

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
verdiginiz bilgilendirme için çok teşekkür ederm .... Yanlız cahilliğime verin enim bir kaç sorumdaha olucak sizide yormak istemiyorum ama . Ben hilede saldırı hızı artsın at hızlı kossun yada ışınlansın gibi düşüncem yok . benım tek düşüncem oto atak yapsın karakteri slota bıraktıgımda kendi kendine legal gibi atak yapıp kutu toplasa yeter acaba bu dedıgım sey hilemizde mevcutmudur. ilk defa hile kullanacagımdan dolayı bilgim olmadıgından soruyorum lütfen mazur görün
¿you mean go out of attack speed and go back to your normal state?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hayır, bahsettiğiniz bir biçimde bot hilemizde şuanlık mevcut değil. İleride eklemeyi düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I read the entries you write and I can't understand if the hack works on EU? It seems to be undetected, but the member does not have access to the cheat. Please enter some status for the EU server.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nader öncelikle sen kusura bakma Hocam...

Arkadaşlar sevgili Forum Kullanıcıları Bu hileyi bende kullanıyorum ilk yan hesapta ban yedim Sebebi şöyle ki speed hack hep kulandım her yerde attack zaten hep acıktı tahminim hile ile ilgili ban yeme sebebim oyunda ki diğer oyuncuların video alması veya resim çekip destek bölümünden bildirmesi. çünkü LOL deki gibi veya Pubg de ki gibi oyunda bi 3RD hile önleyici sistemi yok oyunda GM ler bile varken Hileyi kulandım açıkçası ve ban yedim.En son atılan Patchten sonra Gelelim şuana kadar ban yememe sebebime: Oyuncuların olduğu yerde speed Hack normale çeviriyorum Attac ta abartmamak üzeri açık bırakıyorum slotlarda mob kesmek için vs de kulanmıyorum kesinlikle ( o kadar kolsuz değilim) tp hiç kullanmıyorum ve bugün yine patch geldi şuan güncelme bitti ve oyuna girdim ban yok... Bazı şeyleri deneyerekte keşfedilebilinir iyi forumlar arkadaşlar ( NADER bi taraflarını yırtı test amaçlı açıktır diye hile)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
ban atıyor beyle denemeyin hesabınıza yazık olur
Anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz, siz ban yiyeceksiniz ki biz detectin nerde olduğunu bulalım. Konuyada yazdık detect olduğunu Mena da. Kendi hesaplarınızda kullanmayın yeni hesap açın dedik.

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz, siz ban yiyeceksiniz ki biz detectin nerde olduğunu bulalım. Konuyada yazdık detect olduğunu Mena da. Kendi hesaplarınızda kullanmayın yeni hesap açın dedik.
sadece kurucuya açıkken nasıl kullanıyorlar ben onu anlamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...