Yok hayır yediğim bandan şikayetçi değilim ben yanlış anlaşılmasın sadece arkadaşlara söyliyim yani birinin ss alıp atmış olma ihtimali 0 a yakın çünkü yakında 1 kişi olunca kapatıyordu bütün özellikleri bende tam anlamadım neden ban yediğimi neyse ama çok zevkli hele ki animation speedi fulleyip oynaması xdİki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam.Ban yediğiniz zaman şu şablonu doldurarak mesaj atarsanız en azından faydalı olabilirsiniz hocam.:
#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım. #Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim. #Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat #Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım. #Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum. #Ban yediğinize dair resim:
Post automatically merged:
It is available for all servers now. Not only mena.
Animation speedden ban yedik galibaYok hayır yediğim bandan şikayetçi değilim ben yanlış anlaşılmasın sadece arkadaşlara söyliyim yani birinin ss alıp atmış olma ihtimali 0 a yakın çünkü yakında 1 kişi olunca kapatıyordu bütün özellikleri bende tam anlamadım neden ban yediğimi neyse ama çok zevkli hele ki animation speedi fulleyip oynaması xd
kanka ban yesemde razıyım yani archer açtım anim speedi fulledim allah bir zevkli delirdim weqtıwqtowqtpowqtolpwqotAnimation speedden ban yedik galibaçünkü aynı skilli çok kısa sürede belirli bir sayının üstünde atınca sistem takibe alıyor galiba onu bende bir kere kullandım chatte yazı yazarken caps basınca bir de aim to mobs açılıyordu onun dışında ayarlar aşırı değildi diğer oyuncuların anlaması mümkün değil yeni bir güvenlik sistemi geliştridiklerini söylemişti pearlabyss muhtemlen anim speed kurbanı olduk biz
hsbhjsdfv ben valk oynuyordum sadece s+q veya s+rmb basıyorumkanka ban yesemde razıyım yani archer açtım anim speedi fulledim allah bir zevkli delirdim weqtıwqtowqtpowqtolpwqot
varmı önerdiğin sv hocam ben aradımda doğru düzgün pv server bulamadım yahsbhjsdfv ben valk oynuyordum sadece s+q veya s+rmb basıyorumsezon karakteriyle 61 lvl 248 apde yıldız dönüyordum sonra şak bakımda ban yemişiz gamezin hileside gelsin orayada çökücem mena bayıyor ya bir yerden sonra yan char kasıcam 61 lvl olması bile bayıyo :d private server en iyisi benim için
bakındım bende ama evolutionu yeni bıraktımvarmı önerdiğin sv hocam ben aradımda doğru düzgün pv server bulamadım ya
ui den download ettikten sonra otomatik siliniyor kanka arşivden tekrar çıkarmak gerekiyorbelli bir süre sonra pc dosyayı siliyor, virüs programı yok, defender kapalı, hatta defenderdan buna izin ver dedim ama yine kapanıyor belli bir süre sonra. var mı bu sorunu olan başkası?
hocam oto atak eklediniz mi .İki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam.Ban yediğiniz zaman şu şablonu doldurarak mesaj atarsanız en azından faydalı olabilirsiniz hocam.:
#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım. #Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim. #Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat #Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım. #Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum. #Ban yediğinize dair resim:
Post automatically merged:
It is available for all servers now. Not only mena.
Hile şuan ban testinde, main hesabınızda kullanmayın. Konuda da yazıyor zaten.Merhabalar denizcilik ve takas işine yeni başladım ve gemi hızı o kadar yavaş ki belli bir zaman sonra bayiyor hileyi ana hesabımda kullansam ban riski nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?