Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam. :mum: Ban yediğiniz zaman şu şablonu doldurarak mesaj atarsanız en azından faydalı olabilirsiniz hocam.:

#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım. #Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim. #Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat #Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım. #Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum. #Ban yediğinize dair resim:
Post automatically merged:

It is available for all servers now. Not only mena.
Yok hayır yediğim bandan şikayetçi değilim ben yanlış anlaşılmasın sadece arkadaşlara söyliyim yani birinin ss alıp atmış olma ihtimali 0 a yakın çünkü yakında 1 kişi olunca kapatıyordu bütün özellikleri bende tam anlamadım neden ban yediğimi neyse ama çok zevkli hele ki animation speedi fulleyip oynaması xd

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yok hayır yediğim bandan şikayetçi değilim ben yanlış anlaşılmasın sadece arkadaşlara söyliyim yani birinin ss alıp atmış olma ihtimali 0 a yakın çünkü yakında 1 kişi olunca kapatıyordu bütün özellikleri bende tam anlamadım neden ban yediğimi neyse ama çok zevkli hele ki animation speedi fulleyip oynaması xd
Animation speedden ban yedik galiba :D çünkü aynı skilli çok kısa sürede belirli bir sayının üstünde atınca sistem takibe alıyor galiba onu bende bir kere kullandım chatte yazı yazarken caps basınca bir de aim to mobs açılıyordu onun dışında ayarlar aşırı değildi diğer oyuncuların anlaması mümkün değil yeni bir güvenlik sistemi geliştridiklerini söylemişti pearlabyss muhtemlen anim speed kurbanı olduk biz :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Animation speedden ban yedik galiba :D çünkü aynı skilli çok kısa sürede belirli bir sayının üstünde atınca sistem takibe alıyor galiba onu bende bir kere kullandım chatte yazı yazarken caps basınca bir de aim to mobs açılıyordu onun dışında ayarlar aşırı değildi diğer oyuncuların anlaması mümkün değil yeni bir güvenlik sistemi geliştridiklerini söylemişti pearlabyss muhtemlen anim speed kurbanı olduk biz :D
kanka ban yesemde razıyım yani archer açtım anim speedi fulledim allah bir zevkli delirdim weqtıwqtowqtpowqtolpwqot

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kanka ban yesemde razıyım yani archer açtım anim speedi fulledim allah bir zevkli delirdim weqtıwqtowqtpowqtolpwqot
hsbhjsdfv ben valk oynuyordum sadece s+q veya s+rmb basıyorum :D sezon karakteriyle 61 lvl 248 apde yıldız dönüyordum :D sonra şak bakımda ban yemişiz :D gamezin hileside gelsin orayada çökücem mena bayıyor ya bir yerden sonra yan char kasıcam 61 lvl olması bile bayıyo :d private server en iyisi benim için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hsbhjsdfv ben valk oynuyordum sadece s+q veya s+rmb basıyorum :D sezon karakteriyle 61 lvl 248 apde yıldız dönüyordum :D sonra şak bakımda ban yemişiz :D gamezin hileside gelsin orayada çökücem mena bayıyor ya bir yerden sonra yan char kasıcam 61 lvl olması bile bayıyo :d private server en iyisi benim için
varmı önerdiğin sv hocam ben aradımda doğru düzgün pv server bulamadım ya

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
varmı önerdiğin sv hocam ben aradımda doğru düzgün pv server bulamadım ya
bakındım bende ama evolutionu yeni bıraktım :D orada 2 ayda 300t para kastım merkez pazar yoktu ben kasarken hala da yok galiba oyun belirli kişiler etraafında dönüyordu baydı menaya geçmiştim evodan öncede gamezdeydim gamez hesabım hala dueruyorda pek giresim gelmiyor rulet atmıştım nextZBD diye bir server buldum 28gb indi sın 2 gb bu gece bi giricem bakıcam :D server sürümü eski gibi fakat ben bdoyu taa alpha zamanında oynamıştım o asula takılarla loure zırhlarla tkılmak daha zevkli geliyor bana :D zamanla geliştiriler heralde o serveri şuan tek türk benim dcde :D bir arkadaş daha var ama başlamış o benden haber bekliyor nsıl olduğunu öğrenmek için belki nader başkanda oraya bir hile yapar coştururuz orayı da :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
belli bir süre sonra pc dosyayı siliyor, virüs programı yok, defender kapalı, hatta defenderdan buna izin ver dedim ama yine kapanıyor belli bir süre sonra. var mı bu sorunu olan başkası?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
+sonsuz rep ellerinize sağlık gerçekten çok yararlı ban olayı olsa bile 1 hafta zevkini çıkarıyosun xd

belli bir süre sonra pc dosyayı siliyor, virüs programı yok, defender kapalı, hatta defenderdan buna izin ver dedim ama yine kapanıyor belli bir süre sonra. var mı bu sorunu olan başkası?
ui den download ettikten sonra otomatik siliniyor kanka arşivden tekrar çıkarmak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Artık oyunları burdan hilesi olan oyun varmı diye bakıp indiriyorum bağımlı olduk hileye teşekkürler emeği geçenlere :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
For NA players,

I got to level 60 in 4 days with this cheat, maxed out animation speed + movement speed.
No bans as of now.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam. :mum: Ban yediğiniz zaman şu şablonu doldurarak mesaj atarsanız en azından faydalı olabilirsiniz hocam.:

#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım. #Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim. #Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat #Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım. #Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum. #Ban yediğinize dair resim:

It is available for all servers now. Not only mena.
hocam oto atak eklediniz mi .

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Merhabalar denizcilik ve takas işine yeni başladım ve gemi hızı o kadar yavaş ki belli bir zaman sonra bayiyor hileyi ana hesabımda kullansam ban riski nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yan hesap açıp hemen test etmeye gidiyorum sağolasın kral

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhabalar denizcilik ve takas işine yeni başladım ve gemi hızı o kadar yavaş ki belli bir zaman sonra bayiyor hileyi ana hesabımda kullansam ban riski nedir?
Hile şuan ban testinde, main hesabınızda kullanmayın. Konuda da yazıyor zaten.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oto farm dönme gibi bişi ekleyebilirmisiniz acaba telefon versiyonunda var pc de yok saçma bi şekilde belki hile ile olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...