Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Time never comes again
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@nader11ndeua eline koluna saglık, darısı gamezbd için diyelim :)

Üye
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu Reis mena serveri bikere bitli nasıl açıcağız? bit değişmiyor.
Post automatically merged:

@nader11ndeu şu arkadaş ing.png atmış ya bizde menü öyle değil öbür black desertte öyle ama ona girilmiyor.

@nader11ndeu steamda değişmiyor bit abi. girilmiyor bundan dolayı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hi Nader, how are u bro? hope u fine...

The Bdo hack are crashing when i try to launch the game, both the game and the Black CMD hack closes(finish the processes) ... saw some guys in the elitepvpers forum and here complaining about this same issue, including in different server's,... and sending to you the same log that i have...

Log:
sáb mai 25 18:35:45 2019] Debug: web version : "3.0.4.7" current version 3.0.4.7
[sáb mai 25 18:35:45 2019] Debug: default Language: "pt"
[sáb mai 25 18:35:45 2019] Debug: FontLoader Loaded
[sáb mai 25 18:35:47 2019] Debug: async models initialize
[sáb mai 25 18:35:48 2019] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[sáb mai 25 18:35:51 2019] Debug: rWeb : "0"
[sáb mai 25 18:35:51 2019] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching..
[sáb mai 25 18:35:53 2019] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching Success..
[sáb mai 25 18:35:53 2019] Debug: [+] InjectionCore : Waiting for action..
[sáb mai 25 18:35:57 2019] Debug: [+] InjectionCore : External Started

----------------------------------------------------------------------------------------

seems the Xingcode are blocking the hack and closing the game when track it...

Appreciate your the atention to this issue, byebye

Ps: Playing in Black Desert South America Server
try to load hack while x3 loading.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum , cmd loader yuklendikten ve ben oyuna başlaya bastıktan sonra oyunla birlikte kapanıyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunu 64 Bit Açınca CMD kapanıyor oyun hiç açılmıyor. Oyunu 32 Bit Yapınca Oyun açılıyor Lakin CMD Ekranı hala BlackDesertOnlinex64bit waiting yazıyor ve aktif edemiyorum hiç bir şeyi , acaba ne yapmam gerekiyor ? @maskelihileci

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
The hack needs to be loaded during the first small boot window. I just get to embed it into the game, otherwise BD crashes like many.

Time never comes again
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hileyi yonetici olarak acin,sonra oyun launcherinden ayarlara girin orda otomatik 64bit yazar onu 32bit olarak degistirin, hileye gelin waiting blackdesert yazısı geldıgınde startlayın oyunu oyuna girince otomatik atak hiz sped hack acık oluyor azaltmak atack f7 azaltmak icin instert speed hack f5 azaltmak icin insert kullanın hile güncell kullanılıor suan yapamayan ugrasmasin oynasın normal.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi yonetici olarak acin,sonra oyun launcherinden ayarlara girin orda otomatik 64bit yazar onu 32bit olarak degistirin, hileye gelin waiting blackdesert yazısı geldıgınde startlayın oyunu oyuna girince otomatik atak hiz sped hack acık oluyor azaltmak atack f7 azaltmak icin instert speed hack f5 azaltmak icin insert kullanın hile güncell kullanılıor suan yapamayan ugrasmasin oynasın normal.
Hocam 64 bit i nasıl 32 bit haline getiricez biraz daha açıklarmısın , launcher ayarlarında sadece dil seçeneği gördüm acaba yanlış yere mi baktım ?

Üye
7 HİZMET YILI

@murat10711 hocam STEAM launcherinde bit değiştirme yok diyoruz o yüzden hile steam'den satın almış olanlar için çalışmıyor.

Hocam 64 bit i nasıl 32 bit haline getiricez biraz daha açıklarmısın , launcher ayarlarında sadece dil seçeneği gördüm acaba yanlış yere mi baktım ?

Time never comes again
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Steam'de kullanmadım,orjınal mena'da denedim calişıyor yani. Hile Privater Server'lerde calısmıyor denemeyin,GamezBD Crimson,
Launcer'den setting tıkla orda 64bit war orayi 32 yap tekrar dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
steamde çalışıyor. Sadece denemeye devam edin. Bazen ilk açılışta açılıyor hile bazen 8.de Ama açılıyor ve çalışıyor.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
For those who do not start and close the window prematurely, here is a guide on how to run correctly.

Üye
7 HİZMET YILI
working great on EU(steam version), u just need to open Server selection 1st, then start the loader.....BUT, idk if it's only me, or its somekind of safety thing....time to time, the hack stop working Ingame and start again a couple minute later:S

Üye
7 HİZMET YILI
Böyle bir sorun. Hile başlatıldı, ancak ayarlar F5 ve F6 düğmeleriyle düzenlenmiyor. Ne yapmalı Yoksa hız ve saldırı artık değişemez mi?

Üye
7 HİZMET YILI
Now the hack is working!!! before was closing in the xigncode time, now its perfectly working, maybe nader fix it!

Black desert SA, great one dude, byebye

Edit: Sometimes the game crashes, need to try a couple of times until enter in the character without crashing, sometimes changing server it crashes too.. but with a bit of patience, the hack flows

Edit Again: Its crashing too much, only suceed 1 time, during 30 minutes.. after that, crashing everytime when try to enter in some character

Final Edit: Log in succesfully finally, and stay with the hack active in all my gameplay for about 4 hours, dont know why or how the crash's stop.. but, the hack is shining now, byebye

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...