Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
yeayy got banned 5 June maintenance x D i think it was because of using mount speed too much (in the ocean)!

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
GamezBD için güncelle şunu artık amidin nooollurrr ağlıcam mena artık oynanmaz 510 gs sıktı

Üye
7 HİZMET YILI
The hack doesn't work for me, when the cmd shows up, I open the game then the cmd starts to release a voice "Beeeeeb" then it close down. is this only for me ?

Üye
7 HİZMET YILI
lütfen yardımcı olurmusunuz son guncelemeden sonra pubg mobıl hıle 3 sanıye sonra kapanıyor

Üye
7 HİZMET YILI
valla best yeminle best 2018 ocaktan beri oynadığım 2 yıllık hesap gitti yalvarıyorum şuan ekibe açmıyorlar en son 150tllik inci çekmiştim daha faturamda duruyor amk bana bir koydu anlatamam...KULLANMAYIN hileyi 2-3 gün kullanıyorsunuz anticheat doğrulayınca 3 4 gün için ban atıyorlar çevirme fırsatıda olmuyor.

Üye
7 HİZMET YILI
valla best yeminle best 2018 ocaktan beri oynadığım 2 yıllık hesap gitti yalvarıyorum şuan ekibe açmıyorlar en son 150tllik inci çekmiştim daha faturamda duruyor amk bana bir koydu anlatamam...KULLANMAYIN hileyi 2-3 gün kullanıyorsunuz anticheat doğrulayınca 3 4 gün için ban atıyorlar çevirme fırsatıda olmuyor.
aga be :(( keşke ana hesabınızda kullanmasaydın

Üye
7 HİZMET YILI
Does this program works for EU server? Becous when i try to run the cheat for EU BDO i get a laud signal and then cheat exits. Any idea why?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...