Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Ban yersek steam profilmizde yazı çıkar mı kayıtlarda 1 oyun yasaklanması gibi?

Hayır. Valve Anti hile sistemine sahip bir oyun değil. Yalnız şöyle bir durum oluyor eğer geliştirici ki buda çok az görülen bir durum şüphelenmişse Valve'e hesabın hile yapıldığından dolayı yasaklanması için talep gönderebiliyor buda bir ihtimal sıkıntı olmaz yani genellikle bu küçük çaplı indie oyunlarda olan ve görülen bir durum.

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayır. Valve Anti hile sistemine sahip bir oyun değil. Yalnız şöyle bir durum oluyor eğer geliştirici ki buda çok az görülen bir durum şüphelenmişse Valve'e hesabın hile yapıldığından dolayı yasaklanması için talep gönderebiliyor buda bir ihtimal sıkıntı olmaz yani genellikle bu küçük çaplı indie oyunlarda olan ve görülen bir durum.

Pubg'de Valve Anti Cheat desteği yok fakat ban yersen steam profilende kayıtlarda 1 oyun yasaklanması diye çıkıyor o yüzden sordum..

Süper Üye
6 HİZMET YILI
@RineahL işte yorumumda bahsettim geliştirici Valve e talep açarak hesabın yasaklanmasını talep edebiliyor bu oyun için öyle bir durum yaşayacağını sanmıyorum. En iyisi yeni bir hesap açıp kullan.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
giriyorum hile çalışıyor ancak 3 dakka sonra xincode hatası verip atıyor ? çözümü nedir acaba ?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
GetLastError(): b7[Sat Feb 29 18:49:28 2020]: Thread Stopping : 11812
Not work for me

Az insan çok huzur
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eline sağlık kral zaten oyun belirli bi süreliğine alana sınırsız ücretsiz olmuştu hileside car misss

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Error after using cheat: Error in bdo_badmodule_info.After game just closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...