Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@MSefa06 o şekilde değil steam destek yazan bölümden oyunu kütüphanemden komple kaldır yapıyorsun . sonra oyun mağazasına girip tekrar kütüphaneye ekliyorsun . sonra indiriyorsun . bunları yaptın mı ?

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba Maceracılar,

Black Desert'ı ilk kez başlattığınızda, oyun bağlantısının anormal olması sorununu çözdük.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve daha sağlam bir hizmet sunmak için daha çok çalışacağız.

27 Şubat 18:00'da, Steam %100 indirim promosyonunun ardından anormal bir biçimde farklı bir bölgeye bağlanmanıza sebep olan bu sorundan etkilenenler için, lütfen Black Desert'ı Steam kütüphanenizden kaldırın. Gelecekte konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi ayrı bir duyuru üzerinden bilginize sunacağız.

Teşekkür ederiz.

böyle birşey yazmışlar .
Post automatically merged:

ayrıca mena swyi deneyin derim . hem oyuncu var hemde 30 gün deneme paketi var, ilk defa oynayacaklar için daha iyi olur . steam geçen sene bomboştu bu sene nasıl bilmiyorum . 30 gün denersiniz beğenirseniz 10 tl ye kod satan sitelerden alır devam edersiniz .

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@MSefa06 o şekilde değil steam destek yazan bölümden oyunu kütüphanemden komple kaldır yapıyorsun . sonra oyun mağazasına girip tekrar kütüphaneye ekliyorsun . sonra indiriyorsun . bunları yaptın mı ?
ben launcheri acıyorum hesap istiyo gitti siteden üye oldum yazıyorum e postanızı kontrol ediniz diyor bakıyom bişi gelmiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işlem bekleniyorda kalıyor çalışmıyor
Post automatically merged:

unknown.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
GamezBd Çalışıyor mu deneyen var mı yada yapımcı arkadaşlar bilgi verebilir mi *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...